Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Big Data en finances

Curs d'especialització
Duració 50 Hores lectives
Inici 15/01/2021
Format Blended
Beques Fins 50%
Interès Pagament aplaçat

Els sectors financer i assegurador posseeixen tots dos, necessitats molt clares d'obtenir informació i coneixement d'un volum de dades important. Per aquest motiu és necessari conèixer com organitzar els mateixos, com extreure coneixements mitjançant tècniques de Machine learning en l'àmbit de la intel·ligència artificial i quines fases han de considerar-se per a implementar projectes empresarials denominats de Big Data.

50
Hores lectives
3a edició
 • Data d'inici / Data de finalització:
  GEN 15
  FEB 13
 • Horari: Divendres de 17h a 21.30h, Dissabte de 9h a 14h
 • Duració: 50 hores lectives
 • Lloc: Institut d’Estudis Financers
 • Ciutat: Barcelona
 • Metodologia: Sessions presencials, teoria aplicada, casos Pràctics, treballs en equip i individuals, suport plataforma online
 • Beques: L’IEF ofereix condicions especials de finançament, beques de fins el 50% en alguns dels seus cursos. L’objectiu és facilitar el desenvolupament professional en coneixements financers a totes aquelles persones que estiguin interessades en el sector complint uns requisits.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

En un marc de canvi de visió de negoci per part de la banca tradicional, en un ecosistema cada vegada més heterogeni i d’uns clients més informats, es fa necessari conèixer l’impacte que posseeix el treballar de manera intensiva amb la gran quantitat d’informació que actualment es posseeix amb l’objectiu de particularitzar cada vegada tants els serveis com els productes.

Al final del curs el participant podrà:

 • Entendre les diferències entre Big data, Data Analytics i Data Sciencie
 • Conèixer la millor manera per a organitzar les dades i que eines existeixen en el mercat
 • Identificar les millors tècniques d’anàlisis de dades, així com la seva manera de visualitzar-los
 • Conèixer la manera d’elaborar un projecte de Big Data a partir d’exemples de bones pràctiques

1. Big Data versus Data science i Analytics

2. Machine Learning i Visualització de Dades

3. Metodologies i casos de gestió i diseny de projectes Big Data

L’aprenentatge es realitza a través de les sessions presencials, que combinaran un component teòric amb un vessant pràctic, com a exercicis en la pròpia aula, assistència de convidats experts en Big Data i la realització d’un projecte presentat en públic al final del curs.

Els participants també disposen del campus online pel que respecta al seguiment de les activitats, consulta dels materials donats a l’aula i altres complementaris, així com comunicar-se amb els professors.

L’avaluació del curs es compon de la qualificació del projecte de BigData que s’hagi presentat, més la qualificació d’un examen final.

Aquest programa està dirigit a:

 • Directius i professionals de serveis financers (banca, gestió d’inversions, assessorament financer)
 • Professionals de la consultoria financera i estratègica
 • Professionals de l’àmbit de la tecnologia i la consultoria tecnològica que estiguin en contacte amb empreses de serveis financers

Import de matrícula
El preu de la matrícula del curs Big Data en finances és de (pendent de confirmació).

Aquelles persones que formin part de la comunitat Alumni IEF gaudeixen dels beneficis Alumni amb un descompte del 10% sobre el preu total del curs (sol·licita el cupó de descompte).

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. selecciona l’opció de reserva de plaça (20% de l’import total del curs) o matrícula completa (100% de l’import del curs)
3. omple la fitxa amb les teves dades
4. selecciona el mètode de pagament (pagament online o pagament via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

En cas de realitzar la reserva de plaça del 20% t’informem que la resta de l’import es pot fer efectiva pel mateix sistema o bé acollir-se al pagament fraccionat.

L’IEF, mitjançant un acord amb el Banc de Sabadell ofereix la possibilitat de fer efectiva la resta de l’import en pagaments fraccionats fins a la finalització del programa i sense cap cost financer afegit, és a dir, a interès i comissions zero.

Per sol·licitar el pagament fraccionat sense cap cost financer podeu trucar a Júlia Ros, responsable d’atenció a l’estudiant, al telèfon: 93 412 44 31/ 650 717 477 per fer la gestió en el mateix moment.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Professorat

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació