Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Big Data en finances

Curs d'especialització
Duració 50 Hores lectives
Inici 05/10/2020
Format Semipresencial
Interès Pagament aplaçat

Les entitats financeres en l'àmbit bancari i d'inversió tenen accés a un creixent volum de dades estructurades i no estructurades. Avui en dia, les entitats més avançades i amb majors avantatges competitius són aquelles que són capaces de tractar l'elevat volum d'informació de dades disponible per a conèixer en profunditat les preferències dels seus clients, i per adaptar-se així a ells, i oferir els productes més adients. 

50
Hores lectives
3a edició
 • Data d'inici / Data de finalització:
  OCT 05
  NOV 02
 • Duració: 50 hores lectives
 • Lloc: Institut d’Estudis Financers de Barcelona
 • Ciutat: Barcelona
 • Metodologia: Sessions presencials, teoria aplicada, casos Pràctics, treballs en equip i individuals, suport plataforma online
 • Beques: L’IEF ofereix condicions especials de finançament, beques de fins el 50% en alguns dels seus cursos. L’objectiu és facilitar el desenvolupament professional en coneixements financers a totes aquelles persones que estiguin interessades en el sector complint uns requisits.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

El nostre programa de Big Data en Finances t’oferirà una visió en profunditat de la base i les metodologies de tractament de dades més avançades. Les empreses necessiten implementar solucions de Data Management, augmentant així la demanda de perfils professionals d’analistes de dades a gran escala. El Programa Big Data en Finances d’IEF és l’únic programa especialitzat en la seva aplicació i gestió en l’àmbit financer.

 1. Introducció a Big Data en finances
 2. Eines i tecnologia de Big Data en finances
 3. Bases de dades alternatives
 4. Programació: Python, R i Matlab
 5. Fonaments teòrics del Big Data en finaces
 6. Aplicacions de Big Data en finances

El programa es basa en un aprenentatge dinàmic i plural, mitjançant classes presencials i seguiment a través del campus online.
Al final del curs els alumnes hauran d’elaborar i presentar un treball de Big Data aplicat a les finaces.

Aquest programa està dirigit a aquells professionals que tinguin coneixements i/o experiència professional en l’àmbit tant financer com en àrees més tècniques.
 • Finances, banca, economia, assegurances, administració i direcció d’empreses.
 • Matemàtiques, física, enginyeries, estadística, programació.
 • CEFA’s
 • CFA’s

Import de matrícula
El preu de la matrícula del curs Big Data en finances és de (pendent de confirmació).

Aquelles persones que formin part de la comunitat Alumni IEF gaudeixen dels beneficis Alumni amb un descompte del 10% sobre el preu total del curs (sol·licita el cupó de descompte).

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. selecciona l’opció de reserva de plaça (20% de l’import total del curs) o matrícula completa (100% de l’import del curs)
3. omple la fitxa amb les teves dades
4. selecciona el mètode de pagament (pagament online o pagament via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

En cas de realitzar la reserva de plaça del 20% t’informem que la resta de l’import es pot fer efectiva pel mateix sistema o bé acollir-se al pagament fraccionat.

L’IEF, mitjançant un acord amb el Banc de Sabadell ofereix la possibilitat de fer efectiva la resta de l’import en pagaments fraccionats fins a la finalització del programa i sense cap cost financer afegit, és a dir, a interès i comissions zero.

Per sol·licitar el pagament fraccionat sense cap cost financer podeu trucar a Júlia Ros, responsable d’atenció a l’estudiant, al telèfon: 93 412 44 31/ 650 717 477 per fer la gestió en el mateix moment.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació