Business Angel: iniciació a la inversió en startups - IEF

Business Angel: iniciació a la inversió en startups

Down

Business Angel: iniciació a la inversió en startups

Curs d'especialització
Idiomes Castellà
Duració 12 hores lectives
Inici 23/02/2023
Format Presencial
Preu 650 €

Els business angels, inversors en fases inicials en companyies de creació recent amb alt potencial d'escalabilitat, són actors clau de l'ecosistema d'innovació.

La inversió d'un business angel professional requereix coneixements i habilitats específiques per poder crear una tesi d'inversió i una estratègia (identificar bones oportunitats d'inversió, analitzar-les i valorar-les, negociar amb emprenedors, invertir, crear valor a la participada i desinversió) ben definida per poder executar-la amb èxit, és a dir, la desinversió amb plusvàlues, a més de conèixer el mercat i les tendències.

Llancem "Business Angel: iniciació a la inversió en startups" , per a tots aquells que vulguin iniciar-se en el món de la inversió en startups.

Comptarem amb els millors col·laboradors acadèmics amb experiència inversora juntament amb inversors i professionals que comparteixen la seva experiència la seva experiència i coneixement perquè les sessions siguin molt pràctiques i totalment alineades amb el que passa al mercat i millors pràctiques internacionals. Els participants d'aquest programa podran accedir directament al programa Advanced (4h) en el que es proporcionaran eines i tècniques més sofisticades amb actualització de tendències en inversió per completar coneixements més sòlids i complets en matèria d’inversió.

Vàlid per 6 hores de la recertificació EIP, EFA i EFP d' EFPA Espanya.

Acreditació i Certificació EBAN European Business Angel Network Logo
12
Hores lectives
 • Data d'inici / Data de finalització:
  FEBR 23
  FEBR 24
 • Certificació: EBAN
 • Horari: 1r dia: 9h30-18h, 2n dia: 9h30 – 13h30
 • Duració: 12 hores lectives
 • Ciutat: Barcelona
 • Metodologia: Acreditació i Certificació EBAN European Business Angel Network (www.eban.org) amb reconeixement europeu

Metodologia

Presencial - Streaming Blended Online

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 30 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

 • Adquirir de manera molt pragmàtica i senzilla el coneixement del procés d’inversió com Business Angel passant per la descripció de la figura del BA, generació d’oportunitats d’inversió, procés d’identificació d’oportunitats, anàlisi d’oportunitats, valoració, instruments d’inversió i coinversió, pactes de socis, inversió i desinversió, impacte fiscal de la inversió-desinversió
 • Descobreix les habilitats a desenvolupar per identificar bones oportunitats d’inversió
 • Claus de l’èxit d’un Business Angel-Casos reals
 • Crear un networking entre potencials Business Angels que s’iniciïn
 • Fomentar una cultura d’inversió
 • Business Angel: Qui són, què fan, com son, per què ho fan
 • Identificar oportunitats d’inversió: com es fa, diferents alternatives (Deal Flow)
 • Claus de selecció d’oportunitats (Deal Screening)
 • Análisi de Startups
 • Valoració de companyies
 • Estrategies d’inversió
 • Negociació de Pacte de socis
 • La inversió i coinversió
 • Creació de valor d’un business angel en una participada i ètica
 • Aspectes Claus de la fiscalitat de la inversión i desinversió
 • Creació de tesi d’inversió pròpia
 • Tendències en tecnología (blockchain, crypto, nft’s, metaverse,…) i inversió d’impacte

Classes presencials, dijous 23 de febrer de 9h30-18h i divendres 24 de febrer 9h30 – 13h30

 

(*)Acreditació i Certificació EBAN European Business Angel Network- www.eban.org amb reconeixement europeu

(*) En procés per ser el primer curs a Espanya i academia en conseguir-ho

 • Directives/us
 • Ex- Directives/us
 • Empresaries/is
 • family offices
 • potencials inversors amb o sense experiència inversora
 • Qualsevol persona interessada per aquest tipus d’inversió.

 

Import de matrícula
El preu de la matrícula del curs “Business Angel: iniciació a la inversió en startups” és de 650 euros.

Aquells que formin part de la comunitat Alumni IEF poden gaudir dels beneficis Alumni amb un descompte del 10% sobre el preu total del curs (sol·licita el cupó de descompte).

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:

1. clica el botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. completa la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’importe a través de transferència bancària realitza un ingrés en el compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

 

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per a l’èxit del mateix.
*Per més informació sobre la nostra política de pagament i devolucions, fes clic aquí. 

Coordinador

Juan Álvarez de Lara

Juan Álvarez de Lara

Amb més de 20 anys d'experiència assumint diferents responsabilitats en el sector financer. El 2013 funda Seed & Click. Seed & Click, és una empresa de serveis que connecta a emprenedors, inversors i empreses a través de la inversió i innovació. Juan Álvarez de Lara és també és membre del consell d'administració de EBAN (pa-European representative for the early stage investor community gathering over 150 member organizations in more than 50 countries today) i Chairman de EBAN Impact, membre de la Junta Directiva d'AED (Associació Espanyola de Directius), advisor del fons Invergy B. Side (UOC), membre de Consell de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona, ​​va ser vicepresident AEBAN (Associació Espanyola de Business Angels 2016-2019). Inversor i advisor de startups / scale ups (Footters, Cloudtown, TheLabelEdition, Enerbrain, Ermes Cyber ​​Security, ...). Ha cursat Administració i Direcció d'Empresa i un Màster en Assessorament Financer per la UB, Postgrau en Finances Quantitatives per la UPC, Màster en Negocis Internacionals de la UPF, Diplomat en Finances Corporatives i PMD per ESADE. Diplomat en Private Equity & Venture Capital per Luigi Bocconi (2016), Diplomat en Private Equity & Venture Capital Diploma a Harvard Business School (2017). Diploma 'De Executiu a conseller' per l'IESE (2018). Professor de IEF, Barcelona Technology School, ESADE Business School, Toulouse Business School, EAE Business School i UPF entre d'altres en temes com Finançament Alternativa, Emprenedoria i Innovació. Ha participat activament en més de 200 esdeveniments a nivell mundial com a ponent principal, panelista, jurat, tallers i impartint masterclasses.

Professorat

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.