Curs preparatori certificació CFA Level 1 - IEF

Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Curs de preparació al Level 1 de la designació CFA

Certificació professional
Duració 71 Hores lectives
Inici 12/01/2024
Format Presencial/ Streaming
Preu 900 €

Curs presencial de preparació al Nivell 1 de la designació CFA en col·laboració amb CFA Society Spain, impartit per Professors especialitzats per cada sessió, tots CFA charterholders amb experiència docent i expertise professional CFA. La certificació CFA gaudeix del màxim reconeixement internacional en l'àmbit de la indústria financera (entitats financeres, bancs d'inversió, gestores de fons, banca privada, family office). Aquesta certificació consta de tres nivells i obtenir-los requereix d'un important esforç personal. Des d' IEF volem ajudar els candidats matriculats per a l'examen de nivell I de CFA a preparar la prova amb les majors garanties d'èxit. És per aquest motiu que hem dissenyat un programa basat en un enfocament eminentment pràctic. A les sessions presencials es realitzaran i corregiran simulacions d'examen i s'incidirà en les qüestions més importants. L'objectiu és consolidar els coneixements adquirits i adquirir destresa a l'hora d'afrontar la prova.

Formació acreditada per: Logo
Inscripcions obertes
 • Data d'inici / Data de finalització:
  GEN 12
  ABR 26
 • Certificació: CFA, Chartered Financial Analyst
 • Horari: Divendres 17h a 21h
 • Duració: 71 hores lectives
 • Lloc: Institut d’Estudis Financers de Barcelona
 • Metodologia: Sessions presencials/streaming, teoria aplicada i casos pràctics

Metodologia

Presencial - Streaming Blended Online

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 30 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

L’objectiu fonamental d’aquest curs és dotar l’estudiant de les eines i els conceptes financers bàsics que s’utilitzen en l’anàlisi i la gestió d’inversions, garantint la seva adequada preparació per superar amb èxit el nivell I de la designació CFA (Chartered Financial Analyst) del CFA Institute, certificació de referència en l’àmbit de l’anàlisi financer.

La superació del Level 1 de l’CFA Program permet obtenir la certificació Certified Advisor – CAd, emesa per CFA Society Spain i aprovada per la CNMV sota la directiva MIFID II que permet prestar assessorament financer.

Sessions presencials amb professors i material de CFA Society Spain.

Study Session 1 Quantitative Methods 1
Study Session 2 Quantitative Methods 2
Study Session 3 Economics 1
Study Session 4 Economics 2

Examen online 1

Study Session 5 Financial Statement Analysis
Study Session 6 Financial Statement Analysis
Study Session 7 Financial Statement Analysis
Study Session 8 Financial Statement Analysis
Study Session 9 Corporate Issuers 1
Study Session 10 Corporate Issuers 2
Study Session 11 Equity Investments
Study Session 12 Equity Investments

Examen online 2

Study Session 13 Fixed Income 1
Study Session 14 Fixed Income 2
Study Session 15 Derivative Investments
Study Session 16 Alternative Investments
Study Session 17 Portfolio Management
Study Session 18 Portfolio Management
Study Session 19 Ethical and Professional Standards

Examen online 3

Final Review

El curs s’imparteix a través de sessions presencials, així com suport formatiu online a través del Campus CFA Society Spain.

40 hores de formació presencial: 20 sessions presencials de 2 hores que inclouen les 19 study sessions del Level1 i una sessió de repàs
31 hores de pràctica online, exàmens de seguiment amb més de 950 exercicis pràctics
o 19 test online de 1 hora/cu.
o 3 exàmens parcials de 3 hores/cu.
o 1 examen final de 3 hores.

De manera optativa i complementària al curs es pot adquirir el live package de Top Finance – CFA Society Spain por 450€ (valorat en 900€) el qual té 40 hores de vídeo, tutories online, resums, 4.000 preguntes de question bank, dos llibres d´ exàmens pràctics, entre d´altres. Inclou:

· Schweser’s QuickSheet
· Practice Exams, Volumes 1&2
· SchweserPro™ Qbank with +4000 questions
· On Demand Instruction Videos
· Instructor-Led Office Hours
· Secret Sauce®
· Self-Test Assessment
· Early Start Guide
· Candidate Resource Library
· SchweserNotes™ Volumes 1-5

El títol de Chartered Financial Analyst (CFA) està dirigit a analistes i professionals financers que busquen especialitzar-se en el món de la inversió i dels mercats financers, i més concretament, en la gestió d’inversions, anàlisi financera i la presa de decisions d’inversió. També pot ser de molta utilitat per a professionals pertanyents als àmbits de fusions i adquisicions, mercats de capitals, així com per a analistes borsaris i professionals de l’àrea de tresoreria.

Per matricular-se al examen del level 1 és necessari tenir estudis universitaris o 4 anys d´experiència professional.

Per fer el curs preparatori no és necessari estar matriculat al examen CFA, però si recomanable perquè amb la matrícula es té accés als materials oficials. Si es compren els materials opcionals es possible seguir el curso i matricular-se al examen més endavant.

Import de matrícula
El preu de la matrícula del Curs de preparació al Level 1 de la designació CFA és de 900 euros.

Procediment d’inscripció
Per formalitzar la inscripció al programa, és necessari lliurar la documentació següent:

 • Formulari d’inscripció
 • Currículum actualitzat

Aquesta documentació es pot lliurar per mail a infoief@iefweb.org.

Procediment de pagament

Un cop admès al Programa s’ha d’abonar, en concepte de reserva de plaça, el 30% de l’import de la matrícula (pagament online o a través de transferència bancària).

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

Fins a un termini màxim de 15 dies naturals previs al inici del curs, seria possible l´ anul·lació de la matrícula mitjançant una comunicació formal i per escrit. Un cop passada aquesta data, existeix l´obligació a pagar la totalitat de la matrícula qualsevol que fos la causa, excepte supòsits de força major legalment reconeguts, per tant, l´IEF es reserva el dret a no retornar l´import de les quantitats abonades.

 

* Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per a l’èxit d’aquest
*Per més informació sobre la nostra política de pagament i devolucions, fes clic aquí. (enlace: https://www.iefweb.org/termes-de-servei/)

Testimonis

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.