Curs preparatori certificació CFA Level 2 - IEF

Escull formació blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Curs de preparació al Level 2 de la designació CFA

Certificació professional
Duració 69 Hores lectives
Inici 04/03/2022
Format Presencial/ streaming
Preu 900 €

Curs presencial de preparació al Level 2 de la designació CFA en col·laboració amb CFA Society Spain, impartit per professors especialitzats per a cada sessió, tots CFA charterholders amb experiència docent i expertise professional CFA.

La certificació CFA gaudeix del màxim reconeixement internacional en l'àmbit de la indústria financera (entitats financeres, bancs d'inversió, gestores de fons, banca privada, family office). Aquesta certificació consta de tres nivells i obtenir-la requereix d'un important esforç personal.

Des d'IEF volem ajudar els candidats matriculats per a l'examen de nivell 2 de CFA a preparar la prova amb les majors garanties d'èxit . És per aquest motiu que hem dissenyat un programa basat en un enfocament eminentment pràctic. En les sessions presencials es realitzaran i corregiran simulacions d'examen i s'incidirà en les qüestions més importants. L'objectiu és consolidar els coneixements adquirits i adquirir destresa a l'hora d'afrontar la prova.

69
Hores lectives
Inscripcions obertes
 • Data d'inici / Data de finalització:
  MARç 04
  JUNY 24
 • Certificació: CFA, Chartered Financial Analyst
 • Horari: Divendres de 17h a 21h
 • Duració: 69 hores lectives
 • Lloc: Institut d'Estudis Financers, Barcelona
 • Metodologia: Sessions presencials/streaming, teoria aplicada i casos pràctics
  *IEF es reserva el dret de modificar la modalitat d’impartició en funció d’assoliment de quòrum presencial

Metodologia

Presencial - Streaming Blended Online

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 30 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

L’objectiu fonamental d’aquest curs és dotar a l’estudiant de les eines i els conceptes financers bàsics que s’utilitzen en l’anàlisi i la gestió d’inversions, garantint la seva adequada preparació per a superar amb èxit el nivell 2 de la designació CFA (Chartered Financial Analyst) del CFA Institute, certificació de referència en l’àmbit de l’anàlisi financera.

Study Session 1  Ethical and Professional Standards
Study Session 2  Quantitative Methods 1
Study Session 3  Quantitative Methods 2
Study Session 4  Economics
Study Session 5  Financial Reporting and Analysis
Study Session 6  Financial Reporting and Analysis

Examen online 1

Study Session 7  Corporate Finance 1
Study Session 8  Corporate Finance 1
Study Session 9  Equity Valuation 1
Study Session 10  Equity Valuation 2
Study Session 11  Equity Valuation 3

Examen online 2

Study Session 12 Fixed income 1
Study Session 13  Fixed Income 2
Study Session 14  Derivative Investments
Study Session 15  Alternative Investments
Study Session 16  Portfolio Management 1
Study Session 17  Portfolio Management 2

Examen online 3

Review

El curs s’imparteix a través de sessions presencials, així com suport formatiu en línia a través del Campus de CFA Institute.

 • 40 hores de formació presencial: 18 sessions presencials de 2 hores que inclouen les 17 study sessions del Level 2 i una sessió doble de repàs
 • 29 hores de pràctica online, exàmens de seguiment amb més de 950 exercicis pràctics
 • 17 test online de 1 hora/cu
 • 3 exàmens  parcials de 3 hores/cu
 • 1 examen final de 3 hores

El títol de Chartered Financial Analyst (CFA) està dirigit a analistes i professionals financers que busquen especialitzar-se en el món de la inversió i dels mercats financers, i més concretament, en la gestió d’inversions, anàlisi financera i la presa de decisions d’inversió. També pot ser de molta utilitat per a professionals pertanyents als àmbits de fusions i adquisicions, mercats de capitals, així com per a analistes borsaris i professionals de l’àrea de tresoreria.

Per a matricular-se a l’examen del level 2 és necessari tenir el CFA NIVELL I APROVAT. Per a fer el curs preparatori no és necessari estar matriculat a l’examen CFA, però si recomanable perquè amb la matrícula es té accés als materials oficials.

El preu de la matrícula del Curs de preparació al Level 2 de la designació CFA és de 900euros.

Procediment d’ inscripció
Per formalitzar la inscripció al programa, és necessari entregar la següent documentació:
• Formulari de inscripció
• Currículum actualizat
Aquesta documentació pot entregarsse per mail a infoief@iefweb.org.

Procediment de pagament

Un cop admès al Programa s’ha d’abonar, en concepte de reserva de plaça, el 20% de l’import de la matrícula (pagament online o a través de transferència bancària).

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

Fins a un termini màxim de 15 dies naturals previs al inici del curs, seria possible l´ anul·lació de la matrícula mitjançant una comunicació formal i per escrit. Un cop passada aquesta data, existeix l´obligació a pagar la totalitat de la matrícula qualsevol que fos la causa, excepte supòsits de força major legalment reconeguts, per tant, l´IEF es reserva el dret a no retornar l´import de les quantitats abonades.

 

* Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per a l’èxit d’aquest

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.