El bitcoin - IEF
Down

El bitcoin

Càpsules informatives
Idiomes Castellà
Duració 3 Hores lectives
Format Online
Preu 50 €

En aquest curs descobrirem per què va néixer bitcoin, per a què serveix i quals són les raons que s'hagi revaloritzat tant en aquests últims anys. També entendrem millor com funciona el procés de validació de transaccions en bitcoins i el minat o producció de nous bitcoins. Finalment, aprendrem què és els diners i característiques ha de tenir una moneda i veurem si bitcoin pot considerar-se o no una moneda. Finalment, sabrem com podem comprar i invertir en bitcoins, i un petit consell sobre com adquirir bitcoins si volem invertir a llarg termini.

3
Hores lectives
Online
Metodologia

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Aprofundeix en el curs

Professionals d’entitats financeres, gestors, assessors i consultors, professionals de gestió de carteres i altres interessats ​​a actualitzar-se per a completar la seva formació contínua exigida per la normativa (hores exigides: 20 hores per a informadors, 30h per a assessors).

Format en línia d’estudi individual a través de la plataforma Campus.

1. Introducció
2. Quin problema resol Bitcoin?
3. Parteix l – Política monetària
4. Part ll – Política monetària
5. Com funciona el Bitcoin?
6. Prova de treball
7. Minat de Bitcoin
8. Què és els diners?
9. És bitcoin una moneda?
10. Com es compren i guarden Bitcoins?

3 hores de formació contínua i/o recertificació per part de la European Financial Planning Association (EFPA).

Procediment de pagament

Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

T'ha interessat el curs?

Sol·licita informació    Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.