El bitcoin - IEF
Down

El bitcoin

Càpsules informatives
Idiomes Castellà
Duració 3 Hores lectives
Format Online
Preu 50 €

En aquest curs descobrirem per què va néixer bitcoin, per a què serveix i quals són les raons que s'hagi revaloritzat tant en aquests últims anys. També entendrem millor com funciona el procés de validació de transaccions en bitcoins i el minat o producció de nous bitcoins. Finalment, aprendrem què és els diners i característiques ha de tenir una moneda i veurem si bitcoin pot considerar-se o no una moneda. Finalment, sabrem com podem comprar i invertir en bitcoins, i un petit consell sobre com adquirir bitcoins si volem invertir a llarg termini.

3
Hores lectives
Online
Metodologia

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Aprofundeix en el curs

Professionals d’entitats financeres, gestors, assessors i consultors, professionals de gestió de carteres i altres interessats ​​a actualitzar-se per a completar la seva formació contínua exigida per la normativa (hores exigides: 20 hores per a informadors, 30h per a assessors).

Format en línia d’estudi individual a través de la plataforma Campus.

1. Introducció
2. Quin problema resol Bitcoin?
3. Parteix l – Política monetària
4. Part ll – Política monetària
5. Com funciona el Bitcoin?
6. Prova de treball
7. Minat de Bitcoin
8. Què és els diners?
9. És bitcoin una moneda?
10. Com es compren i guarden Bitcoins?

3 hores de formació contínua i/o recertificació per part de la European Financial Planning Association (EFPA).

Procediment de pagament

Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.
*Per més informació sobre la nostra política de pagament i devolucions, fes clic aquí.

T'ha interessat el curs?

Sol·licita informació    Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.