Practica les noves
tendències del món financer

Forma’t en l’entitat líder en coneixement financer
Down

Workshops financers

Idiomes Català, castellà i anglès
Duració 24 Hores lectives
Inici 29/06/2020
Format Presencial

IEF Financial Summer School ofereix una varietat d’activitats impartides durant la primera quinzena de juliol. De la mà d’experts professionals tractarem temes de primera actualitat del món econòmic-financer a través de quatre workshops, així com també quatre sessions de financial english. Cada una de les sessions és vàlida per 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d' EFPA, i es poden cursar de manera independent.

24
Hores lectives
3h
Recertificació EFPA
 • Data d'inici / Data de finalització:
  JUN 29
  JUL 10
 • Certificació: Validesa de 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d' EFPA
 • Horari: Inscripcions tancades
 • Duració: 24 hores lectives
 • Lloc: Institut d’Estudis Finacers de Barcelona
 • Ciutat: Barcelona
 • Metodologia: Sessions d’activitats presencials on es tractaran temes de primera actualitat del món econòmic-financer a través de quatre workshops, així com també quatre sessions de financial english.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

L’objectiu principal de nostra Financial Summer School és acostar-nos des d’una perspectiva totalment pràctica a diferents temes de primera actualitat del món economico-financer a través de sessions workshops per a estudiar-los fora del pla teòric, aportant així una visió holística i terrenal dels aspectes treballats durant els tallers.

Workshops financers:

 1. Behavioural Finance
 2. Tecnologia al servei de les finances
 3. Finances sostenibles (amb anglès)
 4. Assessorament de crèdits hipotecaris

Es poden cursar de manera independent

Professionals del sector econòmic-financer interessats en agregar coneixement teòric i pràctic a travès de sessions workshops sobre temes d’actualitat del sector.

Sessions presencials pràctiques amb la participació activa de l’alumnat. Cada una de les sessions és vàlida per 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d’ EFPA, i es poden cursar de manera independent.

Import de matrícula
El preu de la matrícula de cada un dels Workshops Financers és de 45euros.

En cas d’escollir dos o més workshops s’aplicarà un descompte del 10%

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

La totalitat dels drets d’inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici del curs. La renúncia al curs s’haurà de comunicar a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

 

Professorat

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació