Down
Seminari o jornada

Financial Summer School

IEF Financial Summer School ofereix una varietat d’activitats impartides durant la primera quinzena de juliol. De la mà d’experts professionals tractarem temes de primera actualitat del món econòmic-financer a través de quatre workshops, així com també quatre sessions de financial english. Cada una de les sessions és vàlida per 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d' EFPA, i es poden cursar de manera independent.

Idioma: Català i castellà

24
Hores lectives
3h/workshop
Recertificació EFPA
  • Data d'inici / Data de finalització:
    JUL 01
    JUL 11
  • Horari: De dilluns a dijous de 17h a 20h
  • Ciutat: Barcelona

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Aprofundeix en el curs

L’objectiu principal de nostra Financial Summer School és acostar-nos des d’una perspectiva totalment pràctica a diferents temes de primera actualitat del món economico-financer a través de sessions workshops per a estudiar-los fora del pla teòric, aportant així una visió holística i terrenal dels aspectes treballats durant els tallers.

Clica aquí per veure el calendari de sessions

Cada una de les sessions es pot cursar de manera independent.

Professionals del sector econòmic-financer interessats en agregar coneixement teòric i pràctic a travès de sessions workshops sobre temes d’actualitat del sector.

Sessions presencials pràctiques amb la participació activa de l’alumnat. Cada una de les sessions és vàlida per 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d’ EFPA, i es poden cursar de manera independent.

Financial English: dues sessions de 17-20h cada setmana, 12 hores en total

Preu 250€ pel total de les sessions

Workshops: tallers pràctics de 17-20 h sobre temes d’actualitat

Preu 30€/taller

La totalitat dels drets d’inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici del curs. La renúncia al curs s’haurà de comunicar a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs. Aquests pagaments es poden realitzar per transferència bancària al IBAN 0182-6035-49-0201507074.

Professorat

T'ha interessat el curs?

Sol·licita informació