Practica les noves
tendències del món financer

Forma’t en l’entitat líder en coneixement financer
Down
Seminari o jornada

Workshops financers

Idiomes Català, castellà i anglès
Duració 24 Hores lectives
Inici
Format Presencial
Preu 250 €
Beques Fins el 50%

IEF Financial Summer School ofereix una varietat d’activitats impartides durant la primera quinzena de juliol. De la mà d’experts professionals tractarem temes de primera actualitat del món econòmic-financer a través de quatre workshops, així com també quatre sessions de financial english. Cada una de les sessions és vàlida per 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d' EFPA, i es poden cursar de manera independent.

24
Hores lectives
3h
Recertificació EFPA
 • Data d'inici / Data de finalització:
  AGO 22
  AGO 22
 • Certificació: Validesa de 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d' EFPA
 • Horari: Inscripcions tancades
 • Duració: 24 hores lectives
 • Lloc: Institut d’Estudis Finacers de Barcelona
 • Ciutat: Barcelona
 • Metodologia: Sessions d’activitats presencials on es tractaran temes de primera actualitat del món econòmic-financer a través de quatre workshops, així com també quatre sessions de financial english.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

L’objectiu principal de nostra Financial Summer School és acostar-nos des d’una perspectiva totalment pràctica a diferents temes de primera actualitat del món economico-financer a través de sessions workshops per a estudiar-los fora del pla teòric, aportant així una visió holística i terrenal dels aspectes treballats durant els tallers.

Clica aquí per veure el butlletí informatiu

Cada una de les sessions es pot cursar de manera independent.

Professionals del sector econòmic-financer interessats en agregar coneixement teòric i pràctic a travès de sessions workshops sobre temes d’actualitat del sector.

Sessions presencials pràctiques amb la participació activa de l’alumnat. Cada una de les sessions és vàlida per 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d’ EFPA, i es poden cursar de manera independent.

Financial English: dues sessions de 17-20h cada setmana, 12 hores en total

Preu 250€ pel total de les sessions

Workshops: tallers pràctics de 17-20 h sobre temes d’actualitat

Preu 30€/taller

La totalitat dels drets d’inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici del curs. La renúncia al curs s’haurà de comunicar a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs. Aquests pagaments es poden realitzar per transferència bancària al IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074.

Professorat

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació