Practica les noves
tendències del món financer

Forma’t en l’entitat líder en coneixement financer
Down
Seminari o jornada

Workshops financers

Idiomes Català, castellà i anglès
Duració 24 Hores lectives
Format Presencial

IEF Financial Summer School ofereix una varietat d’activitats impartides durant la primera quinzena de juliol. De la mà d’experts professionals tractarem temes de primera actualitat del món econòmic-financer a través de quatre workshops, així com també quatre sessions de financial english. Cada una de les sessions és vàlida per 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d' EFPA, i es poden cursar de manera independent.

24
Hores lectives
3h
Recertificació EFPA
  • MATRÍCULA OBERTA
  • Certificació: Validesa de 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d' EFPA
  • Horari: Inscripcions tancades
  • Duració: 24 hores lectives
  • Lloc: Institut d’Estudis Finacers de Barcelona
  • Ciutat: Barcelona
  • Metodologia: Sessions d’activitats presencials on es tractaran temes de primera actualitat del món econòmic-financer a través de quatre workshops, així com també quatre sessions de financial english.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

L’objectiu principal de nostra Financial Summer School és acostar-nos des d’una perspectiva totalment pràctica a diferents temes de primera actualitat del món economico-financer a través de sessions workshops per a estudiar-los fora del pla teòric, aportant així una visió holística i terrenal dels aspectes treballats durant els tallers.

Clica aquí per veure el butlletí informatiu

Cada una de les sessions es pot cursar de manera independent.

Professionals del sector econòmic-financer interessats en agregar coneixement teòric i pràctic a travès de sessions workshops sobre temes d’actualitat del sector.

Sessions presencials pràctiques amb la participació activa de l’alumnat. Cada una de les sessions és vàlida per 3h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d’ EFPA, i es poden cursar de manera independent.

Financial English: dues sessions de 17-20h cada setmana, 12 hores en total

Preu 250€ pel total de les sessions

Workshops: tallers pràctics de 17-20 h sobre temes d’actualitat

Preu 30€/taller

La totalitat dels drets d’inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici del curs. La renúncia al curs s’haurà de comunicar a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs. Aquests pagaments es poden realitzar per transferència bancària al IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074.

Professorat

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació