Down

Workshops financers

Idiomes Català, castellà i anglès
Duració 24 Hores lectives
Inici 28/06/2021
Format Online

IEF Financial Summer School ofereix una varietat d’activitats impartides durant la primera quinzena de juliol. De la mà d’experts professionals tractarem temes de primera actualitat del món econòmic-financer a través de quatre workshops. Cada una de les sessions és vàlida per 2,5h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d' EFPA, i es poden cursar de manera independent.

24
Hores lectives
2,5h
Recertificació EFPA
 • Data d'inici / Data de finalització:
  JUNY 28
  JUL 09
 • Certificació: Validesa de 2,5h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d' EFPA
 • Horari: Inscripcions obertes
 • Duració: 24 hores lectives
 • Lloc: Institut d’Estudis Financers, Barcelona
 • Metodologia: Sessions d’activitats online on es tractaran temes de primera actualitat del món econòmic-financer a través de quatre workshops.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Workshops financers

Workshops financers

Workshop Tecnologia al servei de les finances

PART 1: Innovació financera i fintech Context: revolució tecnològica en el sector financer - Fintech: verticals, avantatges competitius… - Bigtechs - Nous paradigmes en banca: open banking, col·laboració fintech-bancs. PART 2: Blockchain i tokenomics PART 3: Workshop - dissenyant una fintech - Crear una proposta de valor en fintech -...

3 Hores lectives
Format: Online
Preu: 45 €
Saber-ne més Matricula't
Workshops financers

Workshop Fundamentals of Sustainable Finance

This course is an introduction to sustainable finance, an area of growing interest by investors and focus of asset managers nowadays. The session will be structured in three parts: 1. Introduction to sustainable finance Main international initiatives, strategies and products inside the sector 2. Practical case studies Teamwork dynamic based...

Idiomes: Anglès
3 Hores lectives
Format: Online
Preu: 45 €
Saber-ne més Matricula't
Workshops financers

Workshop Behavioural finance

Introducció (1 hora) Com la neuroeconomia i la "behavioral economics" o economia conductual, comença a estar present en la decisió de les inversions financeres. Pràctica (2 hores): Experimentarem com el cervell utilitza el mètode emocional en lloc del cognitiu en la presa de decisions financeres - Sistema de de recompensa...

3 Hores lectives
Format: Online
Preu: 45 €
Saber-ne més Matricula't
Workshops financers

Workshop Assessorament de crèdits hipotecaris

Es tractaran els següents temes - Principals canvis que ha comportat la nova Llei hipotecaria. (30 min) - Com assessorar a una persona que ens sol·licita una hipoteca. (1h) - Roll play d’assessorament en la comercialització d’una hipoteca (1,15h) - Principals conclusions (15 min)

3 Hores lectives
Format: Online
Preu: 45 €
Saber-ne més Matricula't
Workshops financers

Junior Summer School

IEF Summer School ofereix una varietat d’activitats sobre finances impartides durant una setmana del mes de juliol. De la mà d’experts professionals farem una introducció als mercats financers, com també tractarem temes de primera actualitat del món econòmic-financer.

Idiomes: Castellà
15 Hores lectives
Format: Presencial
Saber-ne més
Workshops financers

Iniciació a les finances personals


Idiomes: Castellà
5 Hores lectives
Format: Online
Preu: 30 €
Saber-ne més Matricula't

Aprofundeix en el curs

L’objectiu principal de nostra Financial Summer School és acostar-nos des d’una perspectiva totalment pràctica a diferents temes de primera actualitat del món economico-financer a través de sessions workshops per a estudiar-los fora del pla teòric, aportant així una visió holística i terrenal dels aspectes treballats durant els tallers.

Workshops financers:

 1. Finances sostenibles (en anglès) – 30 de juny
 2. Tecnologia al servei de les finances – 2 de juliol
 3. Behavioral finances – 8 de juliol
 4. Assessorament de crèdits hipotecaris – 9 de juliol

Es poden cursar de manera independent.

Professionals del sector econòmic-financer interessats en agregar coneixement teòric i pràctic a travès de sessions workshops sobre temes d’actualitat del sector.

Sessions online pràctiques amb la participació activa de l’alumnat. Cada una de les sessions és vàlida per 2,5h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d’ EFPA, i es poden cursar de manera independent.

Import de matrícula
El preu de la matrícula de cada un dels Workshops Financers és de 45euros.

En cas d’escollir dos o més workshops s’aplicarà un descompte del 10%

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

La totalitat dels drets d’inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici del curs. La renúncia al curs s’haurà de comunicar a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

 

Professorat

T'ha interessat el curs?

Sol·licita informació
Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.