Curs de Gestió Patrimonial Avançada - IEF

Escull formació blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Gestió patrimonial avançada

Curs d'especialització
Duració 40 Hores lectives
Inici 05/10/2021
Format Presencial/ streaming
Preu 750 €

El curs complementa i aprofundeix la formació i experiència prèvia dels professionals que, en diversos àmbits, aconsellen i gestionen patrimonis de particulars. En particular és un complement per als assessors financers qualificats (EFA d’EFPA; DAFE d’IEF) en temes innovadors però cada dia més indispensables per a ser tinguts en compte i assimilats per un assessor financer.

40
Hores lectives
20h
recertificació EFPA
 • Data d'inici / Data de finalització:
  OCT 05
  DES 23
 • Horari: Dimarts i dijous de 18h a 21h
 • Duració: 40 hores lectives
 • Lloc: Institut d'Estudis Financers, Barcelona
 • Metodologia: Sessions presencials o en streaming de presentació dels temes, casos pràctics d’aplicació de cada contingut, i conferències/debats amb rellevants professionals en exercici de cada àrea i continguts complementaris e-learning.

Metodologia

Presencial - Streaming Blended Online

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 30 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

L’objectiu del curs és complementar i aprofundir la formació i experiència prèvia dels professionals que, en diversos àmbits, aconsellen i gestionen patrimonis de particulars.

Aquest programa es centra en àrees que tenen un pes creixent i innovador en gestió de patrimonis i banca personal, com la inversió sostenible, la psicologia financera, l’ús de tecnologies i en general novetats en la gestió d’actius i en la planificació de la inversió.

 1. Els criteris ASG en la gestió patrimonial: Productes d’inversió de finances sostenibles i d’impacte.
 2. Finances conductuals: eficiència de mercat i racionalitat. Impacte de les emocions en les decisions d’inversió. Biaixos dels assessors financers i dels clients.
 3. Tecnologies i digitalització de la gestió patrimonial: big data i intel·ligència artificial. Blockchain i criptomonedes. Fintech i gestió patrimonial.
 4. Novetats de gestió en renda fixa: noves tendències en productes, mercats (emergents) y targets d’inversió (asseguradores, plans de pensions, etc.).
 5. Novetats de gestió en renta variable i private equity: tendències
 6. Noves eines de gestió patrimonial i de planificació financera: casos pràctics i plataformes.

Metodologia blended:

 • Sessions presencials o en streaming de presentació dels temes
 • Casos pràctics d’aplicació de cada contingut
 • Conferències/debats amb rellevants professionals en exercici de cada àrea
 • Continguts complementaris e-learning
 • Professionals de banca personal o privada
 • Gestors, assessors, agents financers, banquers personals i consultors que requereixen una sòlida formació global per al consell i la gestió dels patrimonis dels seus clients
 • Professionals de gestió de carteres, de societats i agències de valors, vinculats a la intermediació o gestió d’inversions
 • Universitaris interessats a especialitzar-se en aquesta àrea creixentment exigent del negoci financer
 • Altres professionals amb certificats EIP, EFA, EFP que volen complementar la seva formació

Import de matrícula
El preu de la matrícula del curs Gestió patrimonial avançada és de 750euros.

Aquelles persones que formin part de la comunitat Alumni IEF gaudeixen dels beneficis Alumni amb un descompte del 10% sobre el preu total del curs (sol·licita el cupó de descompte).

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Professorat

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.