Junior Summer School - Cursos d'estiu per a joves - IEF

Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Junior Financial Summer School

Idiomes Castellà
Duració 15 Hores lectives
Inici 05/07/2021
Format Presencial

IEF Junior Financial Summer School ofereix una varietat d’activitats sobre finances impartides durant una setmana del mes de juliol. De la mà d’experts professionals farem una introducció als mercats financers, com també tractarem temes de primera actualitat del món econòmic-financer.

El principal objectiu de la Junior Financial Summer School Week d'IEF és fomentar l’interès per les finances entre els joves estudiants.

L'edició d'enguany compta amb el patrocini de EDM Holding, S.A.

Patrocinat per: Logo
Inscripció finalitzada
Edició 2021
 • Data d'inici / Data de finalització:
  JUL 05
  JUL 09
 • Horari: De dilluns a divendres de 9.30h a 13.45h
 • Duració: 15 hores lectives
 • Lloc: Institut d'Estudis Financers, Barcelona
 • Metodologia: La metodologia és originàriament presencial. Donada la situació per Covid-19, si al juliol no fos possible fer-ho presencialment impartiríem la Junior Summer School en format online.

Metodologia

Presencial - Streaming Blended Online

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 30 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

El principal objectiu de la Junior Summer School Week d’IEF és fomentar l’interès per les finances entre els joves estudiants

La Junior Summer School va dirigida principalment a:

 • Estudiants de grau, independentment del curs en el que es trobi, relacionat amb finances (ADE, Economia, Comptabilitat i finances, etc)
 • Altres estudiants de grau, independentment del curs en que el es trobi, que tinguin interès per les finances
 • Alumnes de Batxillerat amb interès per les finances

 

Aquest programa es divideix en tres tipus d’activitats:

 • Activitats IEF: Benvinguda, masterclass i debat final
 • Formació: És el gruix dels continguts de la mà de professors de prestigi vinculats a l’IEF
 • Treball en equip: Sessions per preparar el debat final

La inscripció a la Junior Summer School d’IEF és gratuïta, però amb places limitades.

Simplement és necessari realitzar el pagament d’un dipòsit de 100euros que seran retornats un cop finalitzada la formació (havent assistit al 80% sessions).

La totalitat dels drets d’inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici del curs. La renúncia al curs s’haurà de comunicar a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs. Aquests pagaments es poden realitzar per transferència bancària al IBAN 0182-6035-49-0201507074.

Professorat

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.