Masterclass - Be a Business Angel: claus per a invertir en Fintech - Curs - IEF
Down

Masterclass – Be a Business Angel: claus per a invertir en Fintech

Curs d'especialització
Duració 2 Hores lectives
Inici 02/12/2021
Format Online
Preu 200 €

L'IEF t'ofereix la segona edició de la Masterclass sobre els fonaments de la inversió en startups, enguany enfocada en la inversió en fintech. La sessió de 2h et donarà una visió inicial i bàsica per ser Business Angel.

Aquesta masterclass et permetrà ser membre de la IEF Angels Network, una nova xarxa d'inversors impulsada per l'IEF i Seed&Click.

2
Hores lectives
Masterclass, 2a ed.
IEF Angels Network
 • Data d'inici / Data de finalització:
  DES 02
  DES 02
 • Horari: 18h a 20h
 • Duració: 2 hores lectives
 • Lloc: Institut d'Estudis Financers, Barcelona
 • Metodologia: Online

Metodologia

Presencial - Streaming Blended Online

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 30 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

 • Adquirir de manera molt pragmàtica i senzilla el coneixement del procés d’inversió com Business Angel passant per la descripció de la figura del BA, procés d’identificació d’oportunitats, valoració, instruments d’inversió, pactes de socis fins a inversió i desinversió
 • Conèixer les habilitats a desenvolupar per identificar bones oportunitats d’inversió
 • Aprendre les claus d’èxit d’un Business Angel
 • Crear un networking entre potencials Business Angels que s’iniciïn
 • Fomentar una cultura d’inversió
 1. Business Angel: Qui són, què fan, com son, per què ho fan
 2. Identificar oportunitats d’inversió: com es fa, diferents alternatives (Deal Flow)
 3. Claus de selecció i valoració d’oportunitats d’inversió (Deal Screening)
 4. La inversió/coinversió, i la sortida
 5. Inversió en fintechs, mercat i oportunitats

Masteclass en format online

Aquest curs està dirigit a directives/us, ex- directives/us, empresèries/is, family officers i potencials inversors amb o sense experiència inversora.

També per a qualsevol persona interessada en aquest tipus d’inversió.

Import de matrícula
El preu de la matrícula de la Masterclass “Be a Business Angel: claus per a invertir en Finetchs” és de 200euros.

Gratuita per a membres d’IEF Alumni.

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció a la Masterclass:

1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Coordinador

Juan Álvarez de Lara

Juan Álvarez de Lara

Amb més de 20 anys d'experiència assumint diferents responsabilitats en el sector financer. El 2013 funda Seed & Click. Seed & Click, és una empresa de serveis que connecta a emprenedors, inversors i empreses a través de la inversió i innovació. Juan Álvarez de Lara és també és membre del consell d'administració de EBAN (pa-European representative for the early stage investor community gathering over 150 member organizations in more than 50 countries today) i Chairman de EBAN Impact, membre de la Junta Directiva d'AED (Associació Espanyola de Directius), advisor del fons Invergy B. Side (UOC), membre de Consell de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona, ​​va ser vicepresident AEBAN (Associació Espanyola de Business Angels 2016-2019). Inversor i advisor de startups / scale ups (Footters, Cloudtown, TheLabelEdition, Enerbrain, Ermes Cyber ​​Security, ...). Ha cursat Administració i Direcció d'Empresa i un Màster en Assessorament Financer per la UB, Postgrau en Finances Quantitatives per la UPC, Màster en Negocis Internacionals de la UPF, Diplomat en Finances Corporatives i PMD per ESADE. Diplomat en Private Equity & Venture Capital per Luigi Bocconi (2016), Diplomat en Private Equity & Venture Capital Diploma a Harvard Business School (2017). Diploma 'De Executiu a conseller' per l'IESE (2018). Professor de IEF, Barcelona Technology School, ESADE Business School, Toulouse Business School, EAE Business School i UPF entre d'altres en temes com Finançament Alternativa, Emprenedoria i Innovació. Ha participat activament en més de 200 esdeveniments a nivell mundial com a ponent principal, panelista, jurat, tallers i impartint masterclasses.

Eloi Noya

Eloi Noya

Eloi Noya ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit financer, en llocs directius a Banco Pastor, Caixa Catalunya i CatalunyaBanc. Després de 20 anys en el sector, el 2013 va cofundar una startup de fintech, LoanBook Capital, que es va convertir en la líder del sector marketplace lending a Espanya. Actualment l’Eloi compagina la seva funció de Director de Relacions Institucionals de la consultora financera Altria Corpo amb la Direcció d’Innovació a l’Institut d’Estudis Financers (IEF). És professor de l’IEF des de 2017 en matèries de Fintech i Innovació Tecnològica a les Finances. També és col·laborador acadèmic en altres escoles de negoci com ESADE, EAE i GBSB on imparteix matèries de Capital Markets, Fintech, Digital Banking, Entrepreneurial Finance i Models de negoci digitals. Eloi Noya és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE, llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i Executive Master en Digital Business per ESADE. Va obtenir les ceriticacions EFA i CEFA d’assesor financer a l’Institut d’Estudis Financers (IEF). És ponent habitual en fòrums de finançament alternatiu, fintech i blockchain.

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.