Nous competidors de la banca - IEF
Down

Nous competidors de la banca

Càpsules informatives
Idiomes Castellà
Duració 3 Hores lectives
Format Online
Preu 50 €

En aquesta càpsula coneixerem qui són aquelles empreses que estan intentant entrar en el sector financer. Coneixerem en primer lloc a les fintech, empreses i startup que innoven en el sector bancari i financer i que plantegen un repte per a les companyies financeres tradicionals. Dins de les fintech, analitzarem els seus diferents verticals, i ens detindrem especialment en els neobancos, l'estratègia dels quals ataca directament a la banca tradicional. Però veurem que no sols les fintech pretenen entrar i capturar una part del mercat ocupat per les empreses financeres tradicionals. També hi ha altres empreses de molt major grandària, com els operadors de telecomunicacions o els gegants del programari, com Apple, Google, Amazon o Alibaba, que estan entrant en activitats financeres que els són rendibles o sinèrgiques amb la seva estratègia.

3
Hores lectives
Online
Metodologia

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Aprofundeix en el curs

Professionals d’entitats financeres, gestors, assessors i consultors, professionals de gestió de carteres i altres interessats a actualitzar-se per a completar la seva formació contínua exigida per la normativa (hores exigides: 20 hores per a informadors, 30h per a assessors).

Format online d’estudi individual a través de la plataforma Campus.

  1. Fintech: Definició y característiques
  2. Els verticals, els neobancs i la inversió
  3. Les Bigtech
  4. Altres entrants

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.
*Per més informació sobre la nostra política de pagament i devolucions, fes clic aquí.

T'ha interessat el curs?

Sol·licita informació    Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.