Diferenciació i especialització,
la clau de l'èxit professional

Obtingues el màxim reconeixement europeu en assessorament financer
Down
Certificació professional

Curs de certificació EFPA European Financial Planner (EFP)™

Idiomes Català i castellà
Duració 108 Hores lectives
Inici 17/01/2020
Format Presencial
Preu 2800 €
Beques Fins a 50%. Consultar

En el curs preparatori del Institut d’Estudis Financers adquiriràs els coneixements, capacitat d'anàlisi i aplicació necessaris per a aconseguir superar els exigents exàmens de la certificació EFP™ i demostrar la teva capacitat professional per a exercir tasques de planificació financera d'alt nivell.

Aquest curs està acreditat per l'associació EFPA España per a accedir a l'examen de certificació EFPA European Financial Planner (EFP)™, i homologat per la CNMV complint els requisits de MiFID2. Aquesta acreditació assegura l'alt nivell del curs per a l'adquisició completa de les competències professionals d'un Planificador Financer Personal, professional de la banca personal i privada amb capacitat per a gestionar clients i patrimonis complexos, així com un assessor financer Sènior en qualsevol entitat de serveis d'inversió.

Formació acreditada per: Logo
13a
edició
 • Data d'inici / Data de finalització:
  GEN 17
  JUN 27
 • Certificació: EFP
 • Horari: Divendres de 17h a 21h i dissabte de 9h a 13h
 • Duració: 108 hores lectives
 • Lloc: Barcelona
 • Ciutat: Barcelona
 • Beques: L'IEF ofereix condicions especials de finançament, beques de fins al 50% en alguns dels seus cursos. L'objectiu és facilitar el desenvolupament professional en coneixements financers a totes aquelles persones que estiguin interessades en el sector complint uns requisits.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

El curs té un nivell suficient i comprovat per a una adquisició completa de les competències professionals d’un planificador financer personal, d’un professional de banca personal i privada amb capacitat de gestionar clients i patrimonis complexos i importants, així com d’un assessor financer i patrimonial sènior en qualsevol entitat de serveis d’inversió i òbviament en les EAFI.
El curs prepara per superar els exigents exàmens de l’European Financial PlannerTM d’EFPA. Requereix, en tot cas, una alta dedicació d’estudi individual i l’assistència a les classes presencials.
 1. Mercats Financers
 2. Inversions Alternatives
 3. Gestió de Carteres
 4. Marc Legal i Successori
 5. Patrimonis Familiars
 6. Planificació Fiscal
 7. Planificació Financera
 8. Repàs i simulació
Especialment dirigit a professionals financers que estan en possessió del certificat EFA i per tant són candidats a la certificació EFP. El curs inclou un convenient repàs d’aquelles matèries del programa EFA que poden requerir-se per a l’examen EFP.
També podran presentar-se a l’examen aquells professionals que disposin de les  certificacions i titulacions professionals CFA, CEFA, FRM, CAIA, CIIA, PRMIA i CFP sempre que hagin estat obtingudes en els deu últims anys.
Alternativament el curs pot ser realitzat per altres professionals i estudiants interessats en les matèries incloses en la Planificació Financera Personal, tot i no disposar del certificat EFA i per tant no ser candidats immediats a l’EFP.
Per formalitzar la inscripció cal lliurar la següent documentació:
 • Butlletí d’inscripció
 • Currículum actualitzat
 • Dues fotografies

Un cop valorada la seva candidatura per part de la direcció de IEF, s’efectuarà una reserva prèvia de la plaça i comunicarà el resultat de la seva admissió.

Procediment de pagament

Un cop admès al Programa Superior de Planificació Financera s’ha d’abonar en concepte de reserva de plaça el 20% de l’import de la matrícula i enviar per e-mail el comprovant de pagament a info@iefweb.org.

La renúncia al curs s’ha de comunicar a l’IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs. Aquests pagaments es poden realitzar per transferència bancària al IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 o a través d’un taló nominatiu a Fundació Privada Institut d’Estudis Financers.**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Coordinador

Pablo Larraga López

Pablo Larraga López

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, analista i assessor financer. Ha estat director comercial de Fibanc, administrador del Mercat i director de Màrqueting i de Formació de MEFF Renta Fija, així com director de l’Escuela de Estudios Financieros de la Universidad Internacional Menéndez y Pelayo, i forma part de la primera promoció a Espanya en obtenir la certificació EFPA European Financial PlannerTM (EFP). Actualment, és col·laborador acadèmic de l’IEF, com a director del Programa Superior de Productes Financers Derivats. Ha publicat llibres i articles sobre instruments derivats, fons d’inversió i fons de pensions.

Professorat

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació