Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Curs de certificació EFPA European Financial Planner (EFP)™

Certificació professional
Duració 108 Hores lectives
Inici 15/01/2021
Format Semipresencial
Preu 2800 €
Beques Fins a 50%. Consultar
Interès Pagament aplaçat

En el curs preparatori del Institut d’Estudis Financers adquiriràs els coneixements, capacitat d'anàlisi i aplicació necessaris per a aconseguir superar els exigents exàmens de la certificació EFP™ i demostrar la teva capacitat professional per a exercir tasques de planificació financera d'alt nivell.

Aquest curs està acreditat per l'associació EFPA España per a accedir a l'examen de certificació EFPA European Financial Planner (EFP)™, i homologat per la CNMV complint els requisits de MiFID2. Aquesta acreditació assegura l'alt nivell del curs per a l'adquisició completa de les competències professionals d'un Planificador Financer Personal, professional de la banca personal i privada amb capacitat per a gestionar clients i patrimonis complexos, així com un assessor financer Sènior en qualsevol entitat de serveis d'inversió.

Formació acreditada per: Logo
14a
edició
 • Data d'inici / Data de finalització:
  GEN 15
  JUN 26
 • Certificació: EFP
 • Horari: Divendres de 17h a 21h i dissabte de 9h a 13h
 • Duració: 108 hores lectives
 • Lloc: Barcelona
 • Ciutat: Barcelona
 • Beques: L'IEF ofereix condicions especials de finançament, beques de fins al 50% en alguns dels seus cursos. L'objectiu és facilitar el desenvolupament professional en coneixements financers a totes aquelles persones que estiguin interessades en el sector complint uns requisits.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Un salt qualitatiu a la teva carrera com assessor financer

Josep Soler, director general IEF, i Pablo Larraga, director del Programa de Planificació Financera, ens presenten els detalls del curs preparatori per la certificació de major nivell d'EFPA Espanya, EFP (European Financial Planner).

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

El curs té un nivell suficient i comprovat per a una adquisició completa de les competències professionals d’un planificador financer personal, d’un professional de banca personal i privada amb capacitat de gestionar clients i patrimonis complexos i importants, així com d’un assessor financer i patrimonial sènior en qualsevol entitat de serveis d’inversió i òbviament en les EAFI.
El curs prepara per superar els exigents exàmens de l’European Financial PlannerTM d’EFPA. Requereix, en tot cas, una alta dedicació d’estudi individual i l’assistència a les classes presencials.
 1. Mercats Financers
 2. Inversions Alternatives
 3. Gestió de Carteres
 4. Marc Legal i Successori
 5. Patrimonis Familiars
 6. Planificació Fiscal
 7. Planificació Financera
 8. Repàs i simulació
Especialment dirigit a professionals financers que estan en possessió del certificat EFA i per tant són candidats a la certificació EFP. El curs inclou un convenient repàs d’aquelles matèries del programa EFA que poden requerir-se per a l’examen EFP.
També podran presentar-se a l’examen aquells professionals que disposin de les  certificacions i titulacions professionals CFA, CEFA, FRM, CAIA, CIIA, PRMIA i CFP sempre que hagin estat obtingudes en els deu últims anys.
Alternativament el curs pot ser realitzat per altres professionals i estudiants interessats en les matèries incloses en la Planificació Financera Personal, tot i no disposar del certificat EFA i per tant no ser candidats immediats a l’EFP.

Import de matrícula
El preu de la matrícula del curs Programa de Planificació Financera (EFP) és de 2800 euros.

Aquelles persones que formin part de la comunitat Alumni IEF gaudeixen dels beneficis Alumni amb un descompte del 10% sobre el preu total del curs (sol·licita el cupó de descompte).

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. selecciona l’opció de reserva de plaça (20% de l’import total del curs) o matrícula completa (100% de l’import del curs)
3. omple la fitxa amb les teves dades
4. selecciona el mètode de pagament (pagament online o pagament via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

En cas de realitzar la reserva de plaça del 20% t’informem que la resta de l’import es pot fer efectiva pel mateix sistema o bé acollir-se al pagament fraccionat.

L’IEF, mitjançant un acord amb el Banc de Sabadell ofereix la possibilitat de fer efectiva la resta de l’import en pagaments fraccionats fins a la finalització del programa i sense cap cost financer afegit, és a dir, a interès i comissions zero.

Per sol·licitar el pagament fraccionat sense cap cost financer podeu trucar a Júlia Ros, responsable d’atenció a l’estudiant, al telèfon: 93 412 44 31/ 650 717 477 per fer la gestió en el mateix moment.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Coordinador

Pablo Larraga López

Pablo Larraga López

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, analista i assessor financer. Ha estat director comercial de Fibanc, administrador del Mercat i director de Màrqueting i de Formació de MEFF Renta Fija, així com director de l’Escuela de Estudios Financieros de la Universidad Internacional Menéndez y Pelayo, i forma part de la primera promoció a Espanya en obtenir la certificació EFPA European Financial PlannerTM (EFP). Actualment, és col·laborador acadèmic de l’IEF, com a director del Programa Superior de Productes Financers Derivats. Ha publicat llibres i articles sobre instruments derivats, fons d’inversió i fons de pensions.

Professorat

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació