Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Postgrau d’Innovació Tecnològica en Finances

Postgrau
Duració 150 Hores lectives
Inici 13/09/2021
Format Online
Preu 1750 €
Beques Fins el 50%
Interès Pagament aplaçat

El sector financer està afrontant una profunda transformació, en bona part motivada per l’impacte de la tecnologia. Aquest programa aborda les principals innovacions en el sector financer que venen de la mà de la tecnologia. Veurem quins nous entrants com les fintech i les bigtechs desafien el sector financer tradicional; quines tecnologies permeten la innovació i diferenciació per part de les entitats financeres i els seus professionals. Repassarem per tant eines tecnològiques com la intel·ligència artificial, el blockchain, Internet of Things i d’altres més emergents, aprofundint en els casos d’ús en el sector financer; la transformació digital que estan duent a terme els bancs i els reptes en quant a innovació i nous models de negoci com els que introdueixen els diferents verticals del fintech, o les noves formes de finançament que les criptomonedes i els STOs estan proposant.

150
Hores lectives
Online
Metodologia
  • Data d'inici / Data de finalització:
    SET 13
    MARç 26
  • Duració: 150 hores lectives
  • Ciutat: Barcelona
  • Metodologia: Online
  • Beques: L’IEF ofereix condicions especials de finançament, beques de fins el 50% en alguns dels seus cursos. L’objectiu és facilitar el desenvolupament professional en coneixements financers a totes aquelles persones que estiguin interessades en el sector complint uns requisits.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Forma't i lidera el canvi tecnològic en finances

El postgrau en Innovació Tecnològica aborda les principals novetats del sector financer lligades a la tecnologia. Descobreix com les fintech i les bigtechs desafien el sector financer tradicional, quines tecnologies permeten la innovació i diferenciació per part de les entitats financeres i altres aspectes del programa de la mà d'Eloi Noya, director en Innovació Tecnològica de l'IEF.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

– Capacitar els participants per a convertir-se en professionals coneixedors de l’impacte que les noves tecnologies tenen en la funció financera i bancària.
– Conèixer els nous entrants del sector financer i quines propostes de valor i grau d’innovació aporten respecte el sector financer tradicional.
– Aprendre els fonaments i entendre el potencial de les noves tecnologies que s’estan aplicant al món financer, en especial la intel·ligència artificial, la ciència de dades i el blockchain, sense oblidar altres tecnologies emergents com l’Internet de les Coses o la computació quàntica.
– Reconèixer els principals reptes de la transformació digital bancària i els nous ecosistemes financers que s’estan formant, amb nous paradigmes com la banca oberta.
– Transmetre els coneixements i habilitats necessaris per entendre i liderar processos d’innovació i transformació en empreses del sector financer.

NIVELL I (BÀSIC)
– Fintech bàsic i nou entorn competitiu
– Noves tecnologies i finances
– Transformació digital bancària
– Treball de síntesi: estudi d’un cas real de transformació tecnològica en banca

NIVELL II (AVANÇAT)
– Fintech avançat
– Eines avançades aplicades a les finances
– Blockchain avançat, tokenomics i decentralized finance
– Treball de síntesi: creació d’una fintech que inclogui elements de tokenomics/blockchain

El programa es desenvolupa majoritàriament en format online, combinat amb algunes sessions presencials on ponents rellevants exposaran la seva experiència en cada àmbit.

– Professionals del sector bancari i financer en general que vulguin entendre com les noves tecnologies estan impactant al seu sector i com gestionar aquest canvi.
– Estudiants que hagin acabat el grau en ADE, Econòmiques o Enginyeries, que vulguin enfocar la seva carrera en el sector financer, en àmbits d’innovació, transformació digital o emprenedoria

Import de matrícula
El preu de la matrícula del curs Postgrau d’Innovació tecnològica en finances 1750euros.

Aquelles persones que formin part de la comunitat Alumni IEF gaudeixen dels beneficis Alumni amb un descompte del 10% sobre el preu total del curs (sol·licita el cupó de descompte).

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. selecciona l’opció de reserva de plaça (20% de l’import total del curs) o matrícula completa (100% de l’import del curs)
3. omple la fitxa amb les teves dades
4. selecciona el mètode de pagament (pagament online o pagament via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

En cas de realitzar la reserva de plaça del 20% t’informem que la resta de l’import es pot fer efectiva pel mateix sistema o bé acollir-se al pagament fraccionat.

L’IEF, mitjançant un acord amb el Banc de Sabadell ofereix la possibilitat de fer efectiva la resta de l’import en pagaments fraccionats fins a la finalització del programa i sense cap cost financer afegit, és a dir, a interès i comissions zero.

Per sol·licitar el pagament fraccionat sense cap cost financer podeu trucar a Júlia Ros, responsable d’atenció a l’estudiant, al telèfon: 93 412 44 31/ 650 717 477 per fer la gestió en el mateix moment.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Coordinador

Eloi Noya

Eloi Noya

Eloi Noya ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit financer, en llocs directius a Banco Pastor, Caixa Catalunya i CatalunyaBanc. Després de 20 anys en el sector, el 2013 va cofundar una startup de fintech, LoanBook Capital, que es va convertir en la líder del sector marketplace lending a Espanya. Actualment l’Eloi compagina la seva funció de Director de Relacions Institucionals de la consultora financera Altria Corpo amb la Direcció d’Innovació a l’Institut d’Estudis Financers (IEF). És professor de l’IEF des de 2017 en matèries de Fintech i Innovació Tecnològica a les Finances. També és col·laborador acadèmic en altres escoles de negoci com ESADE, EAE i GBSB on imparteix matèries de Capital Markets, Fintech, Digital Banking, Entrepreneurial Finance i Models de negoci digitals. Eloi Noya és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE, llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i Executive Master en Digital Business per ESADE. Va obtenir les ceriticacions EFA i CEFA d’assesor financer a l’Institut d’Estudis Financers (IEF). És ponent habitual en fòrums de finançament alternatiu, fintech i blockchain.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació