Down
Postgrau

Postgrau d’Innovació Tecnològica en Finances

Idiomes Cat/Cast
Duració 150 Hores lectives
Inici 02/03/2020
Format Online

El sector financer està afrontant una profunda transformació, en bona part motivada per l’impacte de la tecnologia. Aquest programa aborda les principals innovacions en el sector financer que venen de la mà de la tecnologia. Veurem quins nous entrants com les fintech i les bigtechs desafien el sector financer tradicional; quines tecnologies permeten la innovació i diferenciació per part de les entitats financeres i els seus professionals. Repassarem per tant eines tecnològiques com la intel·ligència artificial, el blockchain, Internet of Things i d’altres més emergents, aprofundint en els casos d’ús en el sector financer; la transformació digital que estan duent a terme els bancs i els reptes en quant a innovació i nous models de negoci com els que introdueixen els diferents verticals del fintech, o les noves formes de finançament que les criptomonedes i els STOs estan proposant.

150
Hores lectives
Online
Metodologia
  • Data d'inici / Data de finalització:
    MAR 02
    JUN 30
  • Duració: 150 hores lectives
  • Metodologia: Online
  • Beques: L’IEF ofereix condicions especials de finançament, beques de fins el 50% en alguns dels seus cursos. L’objectiu és facilitar el desenvolupament professional en coneixements financers a totes aquelles persones que estiguin interessades en el sector complint uns requisits.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

– Capacitar els participants per a convertir-se en professionals coneixedors de l’impacte que les noves tecnologies tenen en la funció financera i bancària.
– Conèixer els nous entrants del sector financer i quines propostes de valor i grau d’innovació aporten respecte el sector financer tradicional.
– Aprendre els fonaments i entendre el potencial de les noves tecnologies que s’estan aplicant al món financer, en especial la intel·ligència artificial, la ciència de dades i el blockchain, sense oblidar altres tecnologies emergents com l’Internet de les Coses o la computació quàntica.
– Reconèixer els principals reptes de la transformació digital bancària i els nous ecosistemes financers que s’estan formant, amb nous paradigmes com la banca oberta.
– Transmetre els coneixements i habilitats necessaris per entendre i liderar processos d’innovació i transformació en empreses del sector financer.

NIVELL I (BÀSIC)
– Fintech bàsic i nou entorn competitiu
– Noves tecnologies i finances
– Transformació digital bancària
– Treball de síntesi: estudi d’un cas real de transformació tecnològica en banca

NIVELL II (AVANÇAT)
– Fintech avançat
– Eines avançades aplicades a les finances
– Blockchain avançat, tokenomics i decentralized finance
– Treball de síntesi: creació d’una fintech que inclogui elements de tokenomics/blockchain

El programa es desenvolupa majoritàriament en format online, combinat amb algunes sessions presencials on ponents rellevants exposaran la seva experiència en cada àmbit.

– Professionals del sector bancari i financer en general que vulguin entendre com les noves tecnologies estan impactant al seu sector i com gestionar aquest canvi.
– Estudiants que hagin acabat el grau en ADE, Econòmiques o Enginyeries, que vulguin enfocar la seva carrera en el sector financer, en àmbits d’innovació, transformació digital o emprenedoria

Coordinador

Eloi Noya

Eloi Noya

Eloi Noya ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit financer, en llocs directius a Banco Pastor, Caixa Catalunya i CatalunyaBanc. Després de 20 anys en el sector, el 2013 va cofundar una startup de fintech, LoanBook Capital, que es va convertir en la líder del sector marketplace lending a Espanya. Actualment l’Eloi compagina la seva funció de Director de Relacions Institucionals de la consultora financera Altria Corpo amb la Direcció d’Innovació a l’Institut d’Estudis Financers (IEF). És professor de l’IEF des de 2017 en matèries de Fintech i Innovació Tecnològica a les Finances. També és col·laborador acadèmic en altres escoles de negoci com ESADE, EAE i GBSB on imparteix matèries de Capital Markets, Fintech, Digital Banking, Entrepreneurial Finance i Models de negoci digitals. Eloi Noya és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE, llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i Executive Master en Digital Business per ESADE. Va obtenir les ceriticacions EFA i CEFA d’assesor financer a l’Institut d’Estudis Financers (IEF). És ponent habitual en fòrums de finançament alternatiu, fintech i blockchain.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació