Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Programa Assessorament Financer i Gestió Patrimonial

Postgrau
Duració 177 Hores lectives
Inici 05/10/2020
Format Semipresencial
Preu 3750 €
Beques fins el 50%
Interès Pagament aplaçat

L’homologació europea d’aquest curs el va convertir en el primer d’Espanya en obtenir l’acreditació de l’Associació Europea de Planificació Financera Personal (EFPA), entitat en la qual està integrada EFPA-España, com a programa preparatori per a la certificació professional d’EFPA European Financial AdvisorTM, (EFA).

177
Hores lectives
Inscripcions obertes
27 edició
 • Data d'inici / Data de finalització:
  OCT 05
  JUN 30
 • Certificació: European Financial Advisor (EFA, d'EFPA)
 • Horari: Dilluns i dimecres de 18:15h a 21:15h
 • Duració: 177 hores lectives
 • Lloc: Institut d’Estudis Finacers de Barcelona
 • Ciutat: Barcelona
 • Metodologia: Sessions presencials, teoria aplicada, casos Pràctics, treballs en equip i individuals, suport plataforma online
 • Beques: L’IEF ofereix condicions especials de finançament, beques de fins el 50% en alguns dels seus cursos. L’objectiu és facilitar el desenvolupament professional en coneixements financers a totes aquelles persones que estiguin interessades en el sector complint uns requisits.

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

El curs s’ha dissenyat per complementar i aprofundir la formació i experiència prèvia dels professionals que, en diversos àmbits, aconsellen i gestionen patrimonis de particulars. L’objectiu bàsic és formar en les habilitats tècniques, de valoració i judici, i d’assessoria necessàries per optimitzar les relacions amb els clients.

El curs proporciona els coneixements teòrics i pràctics necessaris, per tal de respondre a les necessitats presents i futures dels clients, en el seu vessant de gestió de patrimonis i assessorament financer de particulars, i per a millorar la qualitat i rendibilitat dels serveis oferts per les entitats.

Els Diplomats en Gestió Patrimonial seran professionals capaços de rendir professionalment al més alt nivell en una de les àrees de banca i de consultoria que està adquirint més importància en els països financerament més desenvolupats.

L’homologació europea d’aquest curs el va convertir en el primer d’Espanya en obtenir l’acreditació de l’Associació Europea de Planificació Financera Personal (EFPA), entitat en la qual està integrada EFPA-España, com a programa preparatori per a la certificació professional d’EFPA European Financial AdvisorTM, (EFA).
 1. Introducció (6 hores)
 2. Càlculs financers (18 hores)
 3. Instruments i mercats financers (36 hores)
 4. Instruments derivats i anàlisi de l’entorn (24 hores)
 5. Fons i societats d’inversió mobiliària (9 hores)
 6. Assegurances (9 hores)
 7. Pensions i planificació de la jubilació (6 hores)
 8. Planificació immobiliària (3 hores)
 9. Fiscalitat en la gestió patrimonial (18 hores)
 10. Gestió de carteres (21 hores)
 11. Assessorament i planificació financera (6 hores)
 12. Compliment normatiu i regulador (6 hores)
 13. Casos pràctics d’assessorament financer i repàs del curs (15 hores)
 • Teoria aplicada
 • Casos pràctics
 • Suport plataforma on-line
 • 75% d’assistència
 • Test de seguiment
 • Exercicis i casos pràctics
  en grup i/o individuals
 • Professionals de banca personal o privada.
 • Gestors, assessors i consultors que els requereixen una sòlida formació global per al consell i la gestió dels patrimonis dels seus clients.
 • Professionals de gestió de carteres, de societats i agències de valors, vinculats a la intermediació o gestió d’inversions.
 • Universitaris interessats a especialitzar-se en aquesta àrea ascendent del negoci financer.

Import de matrícula
El preu de la matrícula del curs Programa Assessorament Financer i Gestió Patrimonial és de 3750 euros.

Aquelles persones que formin part de la comunitat Alumni IEF gaudeixen dels beneficis Alumni amb un descompte del 10% sobre el preu total del curs (sol·licita el cupó de descompte).

Procediment d’inscripció
Per formalitzar la inscripció al programa, és necessari lliurar la documentació següent:

 • Formulari d’inscripció
 • Currículum actualitzat
 • Dues fotografies

Aquesta documentació es pot lliurar per mail a infoief@iefweb.org.

Un cop valorada la candidatura per la direcció del curs, es citarà als candidats per a una entrevista orientativa d’admissió. La direcció de l’IEF comunicarà a l’interessat, el resultat de la seva admissió i es farà una reserva prèvia de la plaça.

Procediment de pagament

Un cop admès al Programa s’ha d’abonar, en concepte de reserva de plaça, el 20% de l’import de la matrícula (pagament online o a través de transferència bancària).

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

En cas de realitzar la reserva de plaça del 20% t’informem que la resta de l’import es pot fer efectiva pel mateix sistema o bé acollir-se al pagament fraccionat.

L’IEF, mitjançant un acord amb el Banc de Sabadell ofereix la possibilitat de fer efectiva la resta de l’import en pagaments fraccionats fins a la finalització del programa i sense cap cost financer afegit, és a dir, a interès i comissions zero.

Per sol·licitar el pagament fraccionat sense cap cost financer podeu trucar a Júlia Ros, responsable d’atenció a l’estudiant, al telèfon: 93 412 44 31/ 650 717 477 per fer la gestió en el mateix moment.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Coordinador

Jordi Sullà Pascual

Jordi Sullà Pascual

Director del Programa Superior de Gestión Patrimonial, IEF Licenciado en Ciencias Económicas por la Universidad Autónoma de Barcelona (1976), MBA por ESADE (1982). EFPA European Financial Advisor, n º 24. Miembro del Instituto Español de Analistas Financieros y de la Junta Directiva de EFPA España. En su dilatada experiencia profesional destacan los cargos de jefe de Tesorería y Valores, Banco Vitalicio de España Cía Anma, Apoderado, 4 SIM; subdirector general responsable de la Gestión, Comité de Inversiones y Gestión de Patrimonios, Safe Barcelona, Director de Gestión de Patrimonios, Banco de Barcelona; Jefe de Gestión de Patrimonios, Banca Catalana; Jefe de Gestión de Patrimonios de Barcelona, BBVA Privanza, Gestor Senior responsable gestión de sociedades en Barcelona, BBVA Patrimonios, etc. Actualmente es director del Programa Superior de Gestión Patrimonial (PSP) y colaborador académico del IEF.

Professorat

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació