A pocs passos de l'excel·lència professional

Forma't en l'entitat líder en coneixement financer
Down
Certificació professional

Programa EFA online

Programa d´estudi individual amb servei de tutories online per part d´un professor expert preparatori per obtenir la certificació professional europea d’EFPA (EFA European Financial Advisor) i obert per una durada màxima de 6 mesos.

Idioma: Cat/Cast

Hores lectives
Online
Metodologia
  • Data d'inici / Data de finalització:
    SET 16
    SET 16
  • Horari: 6 mesos de duració

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Aprofundeix en el curs

Formar en les habilitats tècniques, de valoració, judici, i d’assessoria, necessàries per optimitzar les relacions amb els clients.

Proporcionar els coneixements necessaris per a respondre a les necessitats presents i futures dels clients en el seu vessant de gestió de patrimonis i d’assessorament financer de particulars, i per millorar la qualitat i rendibilitat dels serveis oferts per les entitats.

Preparar per a l’obtenció de la certificació d’EFPA: European Financial Advisor™ (EFA).

Format online d’estudi individual amb servei de tutories online per part d´un professor expert, i obert en una durada màxima de 6 mesos.

Professionals d’entitats financeres (àrees de banca personal o privada), gestors, assessors i consultors, professionals de gestió de carteres, universitaris interessats en especialitzar-se en aquesta àrea i particulars, per optimitzar la gestió d’un patrimoni personal o familiar.

Disponible a partir del 16 de setembre.

Per realitzar la inscripció a aquest curs online, cal:
1. Crear un compte a la plataforma de formació, IEF Campus.
2. Entrar / Registrar-se en la plataforma i buscar aquest curs anomenat “Programa de Asesor Financiero Europeo”
3. Realitzar el pagament online (900€)

Un cop es confirmi el pagament, quedarà automàticament inscrit al curs durant un període acadèmic de 6 mesos. Des d’aquest moment, tindrà accés a tots els recursos i materials per iniciar el seu estudi en el moment i lloc que desitgi així com un servei personalitzat de tutories online per un professional expert.

*S´aplicarà un 30% de descompte a les classes presencials de repàs programades per l´IEF prèvies al examen EFPA.

Coordinador

Héctor Robelló Alvárez de Quevedo

Héctor Robelló Alvárez de Quevedo

FRM, CEFA, EFA Professional de les finances com a gestor i docent, en gestió d'actius i mercats financers. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Finances per l'Institut d'Estudis Financers (IEF). Professor a l'IEF en l'àrea de mercats i actius financers i Inversió Socialment Responsable. Anteriorment va treballar com a gestor de patrimonis i carteres de renda variable en entitat financera i gestió de plans de pensions en asseguradora.

Saber-ne més

T'ha interessat el curs?

Sol·licita informació Apunta't