Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Sessions de repàs per la certificació EIP

Certificació professional
Duració 8 Hores lectives
Inici 06/03/2020
Format Semipresencial
Preu 150 €
Interès Pagament aplaçat

Classes de reforç per preparar l´examen oficial d'EFPA per obtenir la certificació professional europea European Investment Practitioner (EIP). Inclou 8 hores presencials repartides en 4 hores de repàs de continguts d´estudi, més 4 hores de simulació d´examen i la seva correcció. Les sessions s'impartiran dues setmanes abans de la convocatòria oficial d'examen EFPA.

8
Hores lectives
EIP
Certificació EFPA
 • Data d'inici / Data de finalització:
  MAR 06
  MAR 07
 • Certificació: European Investment Practitioner (EIP)
 • Horari: Dv 15 de 17h a 21h i Ds 16 de 9h a 13h
 • Duració: 8 hores lectives
 • Lloc: Institut d’Estudis Financers de Barcelona
 • Ciutat: Barcelona
 • Metodologia: 8 hores presencials repartides en 4 hores de repàs de continguts d´estudi més 4 hores de simulació d´examen i la seva correcció

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

Import de matrícula
El preu de la matrícula de les Sessions de repàs per la certificació EIP és de 150 euros.

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Prova una demostració del curs

Accedeix a una demostració interactiva del contingut d'aquest curs.

Veure demo

Coordinador

Héctor Robelló Alvárez de Quevedo

Héctor Robelló Alvárez de Quevedo

FRM, CEFA, EFA Professional de les finances com a gestor i docent, en gestió d'actius i mercats financers. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Finances per l'Institut d'Estudis Financers (IEF). Professor a l'IEF en l'àrea de mercats i actius financers i Inversió Socialment Responsable. Anteriorment va treballar com a gestor de patrimonis i carteres de renda variable en entitat financera i gestió de plans de pensions en asseguradora.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació