A poques hores de l'excel·lència

Forma't en l'entitat líder en coneixement financer
Down
Certificació professional

Sessions de repàs per la certificació EIP

Idiomes Cat/Cast
Duració 8 Hores lectives
Format Presencial
Preu 150 €

Classes de reforç per preparar l´examen oficial d'EFPA per obtenir la certificació professional europea European Investment Practitioner (EIP). Inclou 8 hores presencials repartides en 4 hores de repàs de continguts d´estudi, més 4 hores de simulació d´examen i la seva correcció. Les sessions s'impartiran dues setmanes abans de la convocatòria oficial d'examen EFPA.

8
Hores lectives
EIP
Certificació EFPA
  • MATRÍCULA OBERTA
  • Certificació: European Investment Practitioner (EIP)
  • Horari: Dv 15 de 17h a 21h i Ds 16 de 9h a 13h
  • Duració: 8 hores lectives
  • Lloc: Institut d’Estudis Financers de Barcelona
  • Ciutat: Barcelona
  • Metodologia: 8 hores presencials repartides en 4 hores de repàs de continguts d´estudi més 4 hores de simulació d´examen i la seva correcció

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

Per formalitzar la inscripció s’han d’ abonar en concepte de matrícula 150 euros i enviar per correu electrònic el comprovant de pagament a  infoief@iefweb.org. La renúncia al curs haurà de ser comunicat a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs. Aquest pagament es pot realitzar per transferència bancària al IBAN 0182-6035-49-0201507074.

Coordinador

Héctor Robelló Alvárez de Quevedo

Héctor Robelló Alvárez de Quevedo

FRM, CEFA, EFA Professional de les finances com a gestor i docent, en gestió d'actius i mercats financers. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Finances per l'Institut d'Estudis Financers (IEF). Professor a l'IEF en l'àrea de mercats i actius financers i Inversió Socialment Responsable. Anteriorment va treballar com a gestor de patrimonis i carteres de renda variable en entitat financera i gestió de plans de pensions en asseguradora.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació