Aconsegueix la davantera professional financera

Forma't en l'entitat líder en coneixement financer
Down
Certificació professional

Sessions de repàs per la certificació EFA

Classes de reforç per preparar l´examen oficial d'EFPA per obtenir la certificació professional europea European Financial Advisor (EFA). Inclou 8 hores presencials repartides en 4 hores de repàs de continguts d´estudi més 4 hores de simulació d´examen i la seva correcció.

Idioma: Cat/Cast

8
Hores lectives
EFA
Certificació EFPA
  • Data d'inici / Data de finalització:
    NOV 22
    NOV 23
  • Horari: Dv 22 17h a 21h i Ds 23 de 9h a 13h
  • Ciutat: Barcelona

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Aprofundeix en el curs

Per formalitzar la inscripció s’han d’ abonar en concepte de matrícula 200 euros i enviar per correu electrònic el comprovant de pagament a  infoief@iefweb.org. La renúncia al curs haurà de ser comunicat a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs. Aquest pagament es pot realitzar per transferència bancària al IBAN 0182-6035-49-0201507074.

Coordinador

Héctor Robelló Alvárez de Quevedo

Héctor Robelló Alvárez de Quevedo

FRM, CEFA, EFA Professional de les finances com a gestor i docent, en gestió d'actius i mercats financers. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Finances per l'Institut d'Estudis Financers (IEF). Professor a l'IEF en l'àrea de mercats i actius financers i Inversió Socialment Responsable. Anteriorment va treballar com a gestor de patrimonis i carteres de renda variable en entitat financera i gestió de plans de pensions en asseguradora.

Saber-ne més

T'ha interessat el curs?

Sol·licita informació