Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Sessions de simulació i repàs per a la certificació CFA

Curs d'especialització
Duració 8 Hores lectives
Inici 20/11/2020
Format Semipresencial
Preu 150 €
Interès Pagament aplaçat

La certificació CFA gaudeix del màxim reconeixement internacional en l'àmbit de la indústria financera (entitats financeres, bancs d'inversió, gestores de fons, banca privada, family office ...). Aquesta certificació consta de tres nivells i obtenir-la requereix d'un important esforç personal. Des d'IEF volem ajudar els candidats matriculats per a l'examen de nivell I de CFA a preparar la prova amb les majors garanties d'èxit. Per a això hem dissenyat un programa basat en un enfocament eminentment pràctic. A les sessions presencials es realitzaran i corregiran simulacions d'examen i s'incidirà en les qüestions més importants. L'objectiu és consolidar els coneixements adquirits i adquirir destresa a l'hora d'afrontar la prova.

8
Hores lectives
CFA
Certificació professional
 • Data d'inici / Data de finalització:
  NOV 20
  NOV 21
 • Certificació: CFA
 • Horari: Divendres de 17h a 21h i Dissabte de 9h a 13h
 • Duració: 8 hores lectives
 • Lloc: Institut d’Estudis Finacers de Barcelona
 • Ciutat: Barcelona
 • Metodologia: Les sessions s'impartiran dues setmanes abans de la convocatòria oficial d'examen CFA

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

Mitjançant la resolució d’exercicis i preguntes es pretén consolidar els coneixements adquirits, desenvolupar pràctica i destresa per afrontar la prova i incidir en els punts més rellevants del temari.

Aquest curs té com a objectiu fonamental ajudar els candidats a superar la prova del nivell I del CFA. Per això, el temari i tot l’enfocament es basa en el “CFA Program Curriculum” del nivell I, elaborat per CFA Institute.

Les sessions consten de simulacions d’examen, correcció de preguntes i exercicis, repàs dels principals concepte.

 

Alumnes matriculats per realitzar l’examen del nivell I del CFA.

Import de matrícula
El preu de la matrícula del curs Sessions de simulació i repàs per a la certificació CFA és de 150 euros.

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Coordinador

Héctor Robelló Alvárez de Quevedo

Héctor Robelló Alvárez de Quevedo

FRM, CEFA, EFA Professional de les finances com a gestor i docent, en gestió d'actius i mercats financers. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Finances per l'Institut d'Estudis Financers (IEF). Professor a l'IEF en l'àrea de mercats i actius financers i Inversió Socialment Responsable. Anteriorment va treballar com a gestor de patrimonis i carteres de renda variable en entitat financera i gestió de plans de pensions en asseguradora.

Professorat

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació