Smart contracts i dApps - IEF
Down

Smart contracts i dApps

Càpsules informatives
Idiomes Castellà
Duració 3 Hores lectives
Format Online
Preu 50 €

En aquest curs aprendrem què és blockchain, quins són els seus fonaments i de quines tecnologies es compon el seu protocol. Ens endinsarem en la principal plataforma de blockchain pública, Ethereum, que ha fet possible els anomenats smart contracts o contractes intel·ligents. Aquests smart contracts són la base per a construir aplicacions descentralitzades, també dites dApps, que són aquelles aplicacions que corren en una plataforma blockchain com Ethereum. Veurem la creixent diversitat d'aplicacions descentralitzades que s'estan construint, moltes d'elles aplicacions financeres.

3
Hores lectives
Online
Metodologia

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Aprofundeix en el curs

Professionals d’entitats financeres, gestors, assessors i consultors, professionals de gestió de carteres i altres interessats a actualitzar-se per a completar la seva formació contínua exigida per la normativa (hores exigides: 20 hores per a informadors, 30h per a assessors) .

Format en línia d’estudi individual a través de la plataforma Campus.

1. Fonaments de Blockchain
2. Exemple de pagament en Blockchain
3. Protocol Blockchain
4. Ethereum i els smart contracts
5. Aplicacions descentralitzades
6. Tipus de dApps

3 hores de formació contínua i/o recertificació per part de la European Financial Planning Association (EFPA).

Procediment de pagament

Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.
*Per més informació sobre la nostra política de pagament i devolucions, fes clic aquí.

T'ha interessat el curs?

Sol·licita informació    Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.