Webinar: El teu futur com a professional financer - IEF
Down

Webinar: El teu futur com a professional financer

Idiomes Castellà
Duració 1h
Format Online
Preu Gratis
Horari Dijous 28 de maig a les 17h

En aquest webinar, en forma de Masterclass, tindrem el plaer de reunir-nos amb el director del Màster en Finances, Pablo Larraga, i amb el director de l’Institut d’Estudis Financers, Josep Soler. Escoltarem de primera mà com es desenvolupa la carrera d'un professional en finances i les seves experiències, i analitzarem des d’un punt de vista més planer les principals conseqüències de la crisi actual deguda al Covid-19. Seguidament, s’obrirà un debat entre els assistents amb opció a preguntes sobre qualsevol aspecte financer d’actualitat i del Màster en Finances de l’IEF.

1h
Durada
Online
Metodologia

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Aprofundeix en el webinar

L’objectiu d’aquest webinar en forma de Masterclass és ajudar als joves a decidir-se en l’elecció dels seus estudis i transmetre passió per les finances.

Format online a través de la plataforma Clickmeeting. El webinar es presentarà en 4 seccions:

 1. Per què especialitzar-se en finances
  Presentació dels ponents Pablo Larraga i Josep Soler. Anècdotes i experiències en la seva carrera professional en el món de les finances.
 2. Evolució segons tendència del sector i noves lleis/normativa
  Es parlarà sobre l’evolució del sector i la importància de les certificacions professionalitzadores CEFA-CIIA, EIP-EFA així com altres diplomes: excel, cash management, LCCI, anàlisi tècnic, Fintech.
 3. Quins beneficis t’aporta el Màster en Finances de l’IEF i per què escollir-lo
  Metodologia, casos d’èxit, avantatges.
 4. Ronda de resolució de dubtes

Per a assistir al webinar només t’has de registrar a través d’aquest enllaç de la plataforma Clickmeeting.

Un cop registrat rebràs un correu amb la informació del webinar i l’enllaç per a poder assistir en directe el dia 28 de maig.

T'ha interessat el webinar?

Registra’t  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.