Webinar: El teu futur com a professional financer - IEF
Down

Webinar: El teu futur com a professional financer

Idiomes Castellà
Duració 1h
Format Online
Preu Gratis
Horari Dijous 28 de maig a les 17h

En aquest webinar, en forma de Masterclass, tindrem el plaer de reunir-nos amb el director del Màster en Finances, Pablo Larraga, i amb el director de l’Institut d’Estudis Financers, Josep Soler. Escoltarem de primera mà com es desenvolupa la carrera d'un professional en finances i les seves experiències, i analitzarem des d’un punt de vista més planer les principals conseqüències de la crisi actual deguda al Covid-19. Seguidament, s’obrirà un debat entre els assistents amb opció a preguntes sobre qualsevol aspecte financer d’actualitat i del Màster en Finances de l’IEF.

1h
Durada
Online
Metodologia

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Aprofundeix en el webinar

L’objectiu d’aquest webinar en forma de Masterclass és ajudar als joves a decidir-se en l’elecció dels seus estudis i transmetre passió per les finances.

Format online a través de la plataforma Clickmeeting. El webinar es presentarà en 4 seccions:

 1. Per què especialitzar-se en finances
  Presentació dels ponents Pablo Larraga i Josep Soler. Anècdotes i experiències en la seva carrera professional en el món de les finances.
 2. Evolució segons tendència del sector i noves lleis/normativa
  Es parlarà sobre l’evolució del sector i la importància de les certificacions professionalitzadores CEFA-CIIA, EIP-EFA així com altres diplomes: excel, cash management, LCCI, anàlisi tècnic, Fintech.
 3. Quins beneficis t’aporta el Màster en Finances de l’IEF i per què escollir-lo
  Metodologia, casos d’èxit, avantatges.
 4. Ronda de resolució de dubtes

Per a assistir al webinar només t’has de registrar a través d’aquest enllaç de la plataforma Clickmeeting.

Un cop registrat rebràs un correu amb la informació del webinar i l’enllaç per a poder assistir en directe el dia 28 de maig.
*Per més informació sobre la nostra política de pagament i devolucions, fes clic aquí. (enlace: https://www.iefweb.org/termes-de-servei/)

T'ha interessat el webinar?

Registra’t  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.