Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Workshop Behavioural finance

Duració 3 Hores lectives
Format Online
Preu 45 €

Introducció (1 hora)
Com la neuroeconomia i la "behavioral economics" o economia conductual, comença a estar present en la decisió de les inversions financeres.
Pràctica (2 hores): Experimentarem com el cervell utilitza el mètode emocional en lloc del cognitiu en la presa de decisions financeres
- Sistema de de recompensa
- Sistema d'aversió a la pèrdua
- Efecte manada
- Excés de confiança i il·lusió de control
- Tolerància al risc
- Errors de percepció

3
Hores lectives
Online
Metodologia
  • MATRÍCULA OBERTA
  • Accés Campus: 8 de juliol
  • Duració: 3 hores lectives

Metodologia

Presencial - Streaming Blended Online

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 30 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

Professionals del sector econòmic-financer interessats en agregar coneixement teòric i pràctic a travès de sessions workshops sobre temes d’actualitat del sector.

Sessions online pràctiques amb la participació activa de l’alumnat. Cada una de les sessions és vàlida per 2,5h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d’ EFPA, i es poden cursar de manera independent.

Import de matrícula
El preu de la matrícula de cada un dels Workshops Financers és de 45euros.

En cas d’escollir dos o més workshops s’aplicarà un descompte del 10%

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

La totalitat dels drets d’inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici del curs. La renúncia al curs s’haurà de comunicar a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Coordinador

Benet Ramón Sánchez

Benet Ramón Sánchez

Ha desenvolupat la seva carrera professional a BBVA assumint càrrecs directius amb diferents responsabilitats (auditoria, organització, riscos) i durant 20 anys fins al 2012, com Executive Director i responsable de la Delegació de Catalunya de l'Àrea de Mercats. Actualment, col·laborador acadèmic en l'IEF, i a través de diferents consultores, desenvolupa funcions de formació i acompanyament a personal directiu. Exerceix també de coach en àrees de Life Coaching i Executive Coaching. Té la certificació CEFA ( Certified European Financial Analyst), és Certified Neuromaster Trainer de ANE International (Academy of Neuroscience and Education), Màster en “Neuroeconomía aplicada als negocis: Neuroeconomía, Neuromarketing i Neuromanagement” per l'Associació Espanyola de Neuroeconomía (ASOCENE), i posseeix la certificació “Associate Certified Coach (ACC) per la International Coach Federation (ICF), i la de “Expert en Mediació en Economia i Empresa” per la Universitat Oberta de Catalunya.

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació
Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.