Workshop - Canvi climàtic i finances verdes - IEF

Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Workshop – Canvi climàtic i finances verdes

Duració 3 Hores lectives
Inici 06/07/2021
Format Presencial/ streaming
Preu 45 €

La preocupació pel canvi climàtic i les iniciatives de transformació cap a un sistema econòmic baix en carboni han determinat un important impuls al sector de les finances sostenibles.

En aquesta sessió, veurem els principals conceptes relacionats amb el canvi climàtic i la petjada de carboni, recorrerem els principals acords internacionals i les iniciatives de la Unió Europea en matèria de sostenibilitat i analitzarem l'impacte de tot això en el sector financer, fent un recorregut pels principals productes financers verds.

3
Hores lectives
6 de juliol
 • Data d'inici / Data de finalització:
  JUL 06
  JUL 06
 • Certificació: vàlid per 2,5h de formació per la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP de EFPA.
 • Horari: 15h a 18h
 • Duració: 3 hores lectives
 • Metodologia: Sessió presencial/streaming pràctica amb la participació activa de l'alumnat.

Metodologia

Presencial - Streaming Blended Online

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 30 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

En aquest workshop veurem els principals conceptes relacionats amb el canvi climàtic i la petjada de carboni, recorrerem els principals acords internacionals i les iniciatives de la Unió Europea en matèria de sostenibilitat i analitzarem l’impacte de tot això en el sector financer, fent un recorregut pels principals productes financers verds.

Sessió online pràctica amb la participació activa de l’alumnat.

Sessió vàlida per 2,5h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d’ EFPA.

Import de matrícula
El preu de la matrícula de cada un dels Workshops Financers és de 45euros.

En cas d’escollir dos o més workshops s’aplicarà un descompte del 10%

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

La totalitat dels drets d’inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici del curs. La renúncia al curs s’haurà de comunicar a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.
*Per més informació sobre la nostra política de pagament i devolucions, fes clic aquí.

Professorat

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.