Workshop - La sostenibilitat com megatendència - IEF

Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Workshop – La sostenibilitat com megatendència

Duració 3 Hores lectives
Inici 05/07/2021
Format Presencial/ streaming
Preu 45 €

El marc de les finances, ha canviat en els últims anys, per la creixent incorporació de la sostenibilitat en la presa de decisions d'inversió i finançament.

Identificar els riscos i oportunitats que comporten aquests canvis, són clau per a alinear la sostenibilitat, les nostres finances i l'economia real a llarg termini.

En aquest workshop analitzarem la situació actual de les finances sostenibles, el canvi que s'ha produït de voluntari a obligatori a nivell mundial en la consideració de la sostenibilitat i més important, com enfocar-nos a les transformacions i transició, per a la megatendencia que marcarà el futur del sector privat, públic i del nostre planeta.

3
Hores lectives
5 de juliol
 • Data d'inici / Data de finalització:
  JUL 05
  JUL 05
 • Certificació: vàlid per 2,5h de formació per la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP de EFPA.
 • Horari: 15h a 18h
 • Duració: 3 hores lectives
 • Metodologia: Sessió presencial/streaming pràctica amb la participació activa de l'alumnat.

Metodologia

Presencial - Streaming Blended Online

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 30 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

En aquest workshop analitzarem la situació actual de les finances sostenibles, el canvi que s’ha produït de voluntari a obligatori a nivell mundial en la consideració de la sostenibilitat i més important, com enfocar-nos a les transformacions i transició, per a la megatendencia que marcarà el futur del sector privat, públic i del nostre planeta.

Sessió online pràctica amb la participació activa de l’alumnat.

Sessió vàlida per 2,5h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d’ EFPA.

Import de matrícula
El preu de la matrícula de cada un dels Workshops Financers és de 45euros.

En cas d’escollir dos o més workshops s’aplicarà un descompte del 10%

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

La totalitat dels drets d’inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici del curs. La renúncia al curs s’haurà de comunicar a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.
*Per més informació sobre la nostra política de pagament i devolucions, fes clic aquí.

Professorat

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.