Workshop: Taxonomia verda de la UE i les seves aplicacions - IEF

Escull formació Blended

L’IEF ha adaptat els seus cursos a una metodologia Blended que combina aprenentatge online a través del campus virtual amb interaccions presencials puntuals al centre d’estudis de Barcelona.

Down

Workshop – La taxonomia verda de la UE i les seves aplicacions

Duració 3 Hores lectives
Inici 07/07/2021
Format Presencial/ streaming
Preu 45 €

La comparabilitat de dades econòmiques i sostenibles i la transparència de processos s'essencial per a avaluar els riscos que assumim en la inversió/finançament. La taxonomia neix con la intenció d'identificar, aclarir i interrelacionar les decisions econòmiques con la sostenibilitat. El paper predominant d'Europa en Sostenibilitat, a nivell mundial, continua con la recent creació de la taxonomia verda.

Fins al moment des de la perspectiva mediambiental, encara que en fases més avançades es traslladarà a aspectes Socials.

Analitzarem l'aplicabilitat de la taxonomia i com marcarà el futur del sistema financer, de les empreses, inversores i particulars i l'economia en general.

3
Hores lectives
7 de juliol
 • Data d'inici / Data de finalització:
  JUL 07
  JUL 07
 • Certificació: vàlid per 2,5h de formació per la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP de EFPA.
 • Horari: 15h a 18h
 • Duració: 3 hores lectives
 • Metodologia: Sessió presencial/streaming pràctica amb la participació activa de l'alumnat.

Metodologia

Presencial - Streaming Blended Online

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 30 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

En aquest workshop analitzarem l’aplicabilitat de la taxonomia i com marcarà el futur del sistema financer, de les empreses, inversores i particulars i l’economia en general.

Sessió online pràctica amb la participació activa de l’alumnat.

Sessió vàlida per 2,5h de formació per a la recertificació EIA, EIP, EFA i EFP d’ EFPA.

Import de matrícula
El preu de la matrícula de cada un dels Workshops Financers és de 45euros.

En cas d’escollir dos o més workshops s’aplicarà un descompte del 10%

Procediment de pagament
Per formalitzar la inscripció al curs:
1. clica al botó “matricula’t online” que trobaràs a l’inici
2. omple la fitxa amb les teves dades
3. selecciona el mètode de pagament (pagament íntegre online o pagament íntegre via transferència bancària)

En cas de preferir abonar l’import a través de transferència bancària realitza un ingrés al compte IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 i envia el comprovant de pagament a infoief@iefweb.org

La totalitat dels drets d’inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici del curs. La renúncia al curs s’haurà de comunicar a IEF, com a mínim, amb una setmana d’antelació de l’inici del curs.

**Programa, dates, import i professorat subjectes a possibles canvis. IEF es reserva, a més a més, el dret de no impartir aquest programa si considera que no es compleixen els requisits necessaris per l’èxit del mateix.

Professorat

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 30 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

30 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació  Si estàs interessat en rebre informació d'aquest programa formatiu, si us plau emplena totes les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.