ACCESO AL CAMPUS

¿Has olvidado tu contraseña?

Raül Solanas Casanovas

Raül Solanas Casanovas

Abogado Socio director, Solanas Abogados

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) des de l’any 1995 i en l’actualitat sóc advocat col•legiat en exercici en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona amb el Núm. 21904. Va cursar el Màster en Assessoria i Gestió Tributària (AGT) a l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE) amb la promoció 1995-1996.
 
A nivell professional l’any 1996, i després d’aprovar unes oposicions, vaig obtenir una plaça per incorporar-se en l’Organisme Autònom Local de Gestió Tributària (OALGT) en el departament de gestió de l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) i d’altres impostos, on va conèixer el funcionament intern de l’Administració local. 
 
A l’octubre de 1996 es va incorporar a la disciplina de KPMG en el Departament d’Advocats Legals i Tributaris on va desenvolupar la seva carrera professional durant tres anys; és en aquest període que va intercalar durant uns mesos, una estada a la seu central a Londres (Regne Unit), en el Departament de Fiscalitat Indirecta. 

A l’octubre de l’any 1999 es va incorporar a la disciplina de Cuatrecasas, en el Departament Fiscal, fins el mes d’agost de 2005. Com a advocat Associat a Cuatrecasas, va prestar assessorament per empreses cotitzades de l’IBEX 35, per a negocis familiars de renom, i per a petites i mitjanes empreses, entre d’altres, en el sector bancari, activitat hotelera, transports i immobiliàries.

CURSOS QUE IMPARTE