1r Fòrum d'Inversió d'IEF Angels Network - Esdeveniments - IEF
22 setembre 2021

1r Fòrum d’Inversió d’IEF Angels Network

Fòrum d'Inversió
  • Horari: 18h-19h
  • Data: Dimecres 22 de setembre
  • Títol de la sessió: 1r Fòrum d'Inversió d'IEF Angels Network
  • Moderadors: Josep Soler i Juan Álvarez de Lara, cochairmen IEF Angels Network
  • Startups: Presentació de 3 startups

Seguim amb les activitats de la xarxa IEF Angels Network amb el 1r Fòrum d’Inversió!

Aquest primer Fòrum es celebrarà el dia 22 de setembre a les 18h en format online on es presentaran 3 oportunitats d’inversió seleccionades previament pel nostre Comitè Assessor.

>> Reserva la teva plaça aquí

 

Com es desenvoluparà aquesta ronda d’inversió?

  1. Hem seleccionat 3 projectes. Els seus respectius fundadors/CEO presentaran cadascun d’ells en format elevator pitch (explicació oral de 5 minuts) de forma estructurada on explicaran el propòsit, descripció, mercat/clients, avantatges competitius, competidors, model de negoci, pla financer, equip, necessitats de capital i destí dels fons captats.
  2. Al finalitzar cada exposició, els membres de la xarxa de IEF Angels Network assistents podran realitzar preguntes al que exposa; també ho faran els chairmans i membres del Advisory Board de IEF Angels Network.
  3. Quan els 3 projectes hagin exposat i fet el respectius torns de Q&A, obrirem un debat intern analitzant cada projecte i els chairmans faran les conclusions finals de cada projecte.
  4. A partir d’aquí cadascú serà lliure de decidir si vol analitzar en més profunditat algun projecte i valorar l’opció d’invertir-hi, sempre amb el suport del staff de IEF Angels Network.

Vols assistir a l'esdeveniment?