Vespre Financer: Comunicar és molt més que parlar - Esdeveniments - IEF
30 gener 2020

Vespre Financer: Comunicar és molt més que parlar

Vespre Financer
  • Horari: 19h-20.30h
  • Ubicació: IEF
  • Adreça: Avinguda Josep Tarradellas 123, 2a planta
  • Telèfon: 93 412 44 31
  • Email: ief@iefweb.org

El coneixement dels mercats, dels productes, de la normativa, de les eines… és un requisit necessari, però no suficient, per a un desenvolupament professional reeixit en l’àmbit financer.

Al costat d’aquest coneixement, que podem resumir sota la denominació de ‘el què’, resulta de summa importància que els professionals parin esment a ‘el com’, és a dir, a la manera en què es relacionen amb els seus clients i perceben d’ells les seves necessitats i desitjos, així com a la forma en què els transmeten la seva oferta de valor. I és en aquest punt on la comunicació, com a principal eina de relació entre persones, juga un paper principal.

“Comunicar és molt més que parlar”, càrrec d’Oscar de la Mata, consultor i formador en habilitats d’assessorament, professor IEF i ponent EFPA, és una conferència que convida a la reflexió sobre la importància de com percebem i transmetem els missatges les persones i tracta de motivar als assistents perquè realitzin una ‘autoauditoria’ de la forma en què ho fan, convidant-los al canvi en aquells aspectes que creguin poden ser millorats.

I tot això des de l’exemple, tant en el marc de relacions professionals com personals, i l’humor.

Vols assistir a l'esdeveniment?