Vespre Financer online: ZEN Business, els beneficis d'aplicar l'harmonia en l'empresa - Esdeveniments - IEF
15 desembre 2020

Vespre Financer online: ZEN Business, els beneficis d’aplicar l’harmonia en l’empresa

Vespre Financer
  • Horari: 18h-19h
  • Data: Dimarts 15 de desembre 2020
  • Títol de la sessió: ZEN Business, els beneficis d'aplicar l'harmonia en l'empresa
  • Ponent: Josep M. Coll, professor en EADA Business School, investigador i consultor per les Nacions Unides, la Comissió Europea i empreses

El Zen Business és una filosofia innovadora i alhora un mètode de gestió holística per a organitzacions, líders i emprenedors que busquen crear i/o maximitzar el valor econòmic, emocional, social i/o mediambiental (impacte holístic) com a estratègia per a diferenciar-se i créixer contribuint a construir un món més harmònic i sostenible en un context d’incertesa i canvi vertiginós.

En aquesta conferència es compartirà, des d’una perspectiva conceptual i pràctica, una visió sistèmica oriental universal i eines de gestió per a liderar la transformació cap a l’excel·lència personal i empresarial. S’introduirà un mètode on l’empresa es reconcilia amb la societat i el medi ambient, fomentant activament la motivació i participació de tots els actors en una empresa referent en la creació de valor compartit.

Josep M. Coll és professor en EADA Business School, investigador i consultor per a les Nacions Unides, la Comissió Europea i empreses i emprenedors en transició cap a la sostenibilitat. Té un Ph.D. en Economia Internacional (innovació, emprenedoria i desenvolupament) i un màster en Economia Europea per la Universitat Autònoma de Barcelona. Les seves àrees de treball inclouen la transformació sostenible, el desenvolupament organitzacional i l’avaluació per a l’aprenentatge i la gestió adaptativa. És el creador i autor dels llibres Zen Business (Profit editorial) i Wise Cities (Cidob) i coautor del llibre Economia de la Felicitat (L’economia de la felicitat, Plataforma editorial).

 

Vols assistir a l'esdeveniment?