Formació amb certificació professional - IEF

Formació amb
certificació professional

Formació corporativa certificada

L’IEF és un centre de referència en la preparació de professionals d'entitats i d’empreses per a les principals acreditacions i certificacions professionals del món financer. Dins l’oferta formativa corporativa del centre, s’inclou una àmplia gamma de formació específica per a l’obtenció de certificacions que suposen tant el compliment de requeriments legals com elevar el reconeixement i prestigi professional.

Certificacions professionals

A l’Institut d’Estudis Financers formem al teu equip per obtenir les certificacions professionals més rellevants del sector.

Entre les opcions disponibles, donem accés a:

  • EFPA: European Financial Planner (EFP); European Financial Advisor (EFA) ; European Investment Practitioner (EIP); European Investment Assistant (EIA)
  • EFFAS: Certified EFFAS Financial Analyst (CEFA)
  • CIIA: Certified International Investment Analyst (CIIA)
  • GARP: Financial Risk Manager (FRM)
  • IEF (CNMV Mifid II): Diploma d’Assistent Financer (DAF); Màster en Finances; Diploma d’Assessorament Financer i Gestió Patrimonial (DAFGP); Diploma de Professional i Assessor Financer Europeu (DPAF); Diploma d’Assessor Financer (DAFE); Diploma de Professional Financer (DPF)
  • EFPA-LCCI: Formació per l’acreditació de coneixements i competències llei 5/2019 reguladora dels contractes de crèdit immobiliari.
  • EFPA-ESG: Formació per l’acreditació de coneixements i competències en matèria de finances sostenibles

Metodologies formatives

Som conscients de l’evolució de les tecnologies amb l’aparició de noves i més complexes eines dintre la indústria financera. La nostra oferta és proporcionar la informació i les capacitats requerides per formar professionals de qualitat. Unes capacitats ara al teu abast.

Els punts forts

Especialització

Especialització

Continguts actualitzats en les novetats del sector i adaptats a les necessitats formatives de cada client i de cada funció.

Flexibilitat

Flexibilitat

Formació ajustada íntegrament a l’equip, estratègia de la direcció i temporalització de cada entitat.

Col·laboració

Col·laboració

Integració de la cultura de l’empresa i l’experiència formativa prèvia.