Neix la Barcelona Finance School, el nou centre internacional de formació en finances - Notícies - IEF
6 juny 2023

Neix la Barcelona Finance School, el nou centre internacional de formació en finances

 

La Barcelona Finance School és el nou centre internacional de formació en finances, dirigit a un alumnat de perfil local i estranger, creat per l’Institut d’Estudis Financers (IEF).

La Barcelona Finance School ofereix formació de primer nivell per a postgraduats i professionals a través de màsters, postgraus i cursos d’especialització, els quals permetran a l’alumnat obtenir una acreditació universitària, que s’impartiran de manera presencial, híbrida i online. El claustre de professors estarà constituït per professionals experts en l’àmbit financer.

Les noves tendències del sector, com per exemple les criptomonedes i la tokenització d’actius, les finances sostenibles i l’economia circular són algunes de les temàtiques que s’abordaran a la Barcelona Finance School.

A través d’una metodologia pròpia, pràctica i aplicada, els estudiants podran dissenyar el seu pla de carrera (itineraris) per poder extreure el màxim potencial a l’aprenentatge actiu que proposa el nou centre. Per això, la Barcelona Finance School dona un nou impuls al coneixement i a l’experiència en finances, tot comptant amb el suport de l’Institut d’Estudis Financers.

El centre desenvoluparà les seves formacions basant-se en tres conceptes: learnability, la capacitat per aprendre i formar-se de manera contínua, employability, la formació enfocada a aconseguir feina, i glocality, internacionalització de l’escola, sent Barcelona com a centre de referència educacional en finances.

Clica aquí per conèixer la Barcelona Finance School