Finnelis, joc de finances familiars - IEF

Finnelis, joc de finances familiars

Escull l'idioma en què prefereixes adquirir el joc:

Finnelis és un joc de taula educatiu per a la primera presa de contacte amb l’economia familiar, una forma per a que els més petits puguin entendre de una forma més visual i interactiva. En aquest joc es poden arribar a plentejar preguntes molt interessants simulant les finançes familiars. Els més joves podran tenir una visió més propera al món real donant i aportant valor a aquest joc i així poder abarcar aspectes com la conscienciació, la responsabilitat i la iniciativa personal.

Versió en català - últimes unitats disponibles

L’Institut d’Estudis Financers (IEF) de Barcelona i l’editorial Kidnelis de Sabadell, especialitzada en jocs educatius, han creat Finnelis, un joc de taula sobre finances domèstiques per conscienciar als més petits de la casa sobre el valor dels productes i serveis i la importància de fer un consum responsable i raonat.

Finnelis s’adreça, principalment a nenes i nens de primària, de 7 anys en endavant, però a partir d’aquesta edat, qualsevol és bona per reflexionar sobre els diversos aspectes que s’introdueixen en el joc i que formen part de la vida quotidiana dels adults.

Casella a casella, els jugadors hi aprendran conceptes bàsics relacionats amb les despeses quotidianes d’una família que els portaran a reflexionar sobre el valor dels diners i la importància de no deixar-se emportar per l’atzar o els capricis, atès que els nostres recursos són limitats i cal qüestionar-nos des de ben petits qualsevol decisió que pugui posar en risc el nostre benestar. Els jugadors faran front a diverses factures comunes a la majoria de les llars, simulant la vida real, havent d’assumir la responsabilitat de cobrir tots els seus pagaments amb els recursos dels quals es disposa.

En el joc hi apareixen conceptes de consum responsable i consciència social, per tal de despertar l’esperit crític dels infants i ajudar-los a comprendre la importància d’administrar amb seny els seus diners.

2-4
Jugadors
+7 anys
edat recomanada