Stage financer a Barcelona per la Universitat d'Anáhuac de Mèxic - Notícies - IEF
31 gener 2020

Stage financer a Barcelona per la Universitat d’Anáhuac de Mèxic

Aquesta setmana hem tingut amb nosaltres a un grup d'estudiants de la Universitat Anáhuac Mèxic per a realitzar una setmana residencial formativa en finances 

Barcelona, 31 de gener de 2020. Aquesta setmana hem tingut amb nosaltres a un grup d’estudiants de la Universitat Anáhuac Mèxic per a realitzar una setmana residencial formativa en finances. L’objectiu principal és completar la formació per als alumnes dels diversos programes Màsters de la Universitat Anáhuac conjugant internacionalització, el coneixement del sector financer europeu, així com visites a institucions financeres de renom.

El programa pretén dotar de coneixements pràctics sobre bases i institucions que regeixen el sistema financer i monetari europeu, i el finançament d’empresa familiar.

D’altra banda, gràcies a les visites a entitats financeres, IEF pretén que els participants comprenguin el propòsit i cultura corporativa de les diferents tipologies d’entitats, així com conèixer detalladament les activitats i organització d’aquestes.