Down
Curs d'especialització

Anàlisi tècnic aplicat als mercats

Idiomes Cat/Cast
Duració 24 Hores lectives
Inici 24/01/2020
Format Presencial
Preu 570 €

El curs subministra les eines d'anàlisi tècnica necessàries per a realitzar un diagnòstic correcte de l'evolució dels mercats combinat amb la pròpia gestió del capital i el disseny de sistemes de trading

24
Hores lectives
 • Data d'inici / Data de finalització:
  GEN 24
  FEB 08
 • Horari: Dv de 17h a 21h i Ds de 9h a 13h
 • Duració: 24 hores lectives
 • Lloc: Institut d’Estudis Finacers de Barcelona
 • Ciutat: Barcelona
 • Metodologia: Sessions presencials, teoria aplicada i casos pràctics

Metodologia

Presencial Semipresencial Online A distancia

Per què escollir l’Institut d’Estudis Financers

Perquè els més de 110.000 alumnes i els 29 anys liderant la formació financera ens avalen! L’Institut d’Estudis Financers disposa de les certificacions de qualitat ISO 9001 i IQNet, i és l’única entitat espanyola membre d’EBTN, principal Xarxa Europea i Internacional d’instituts de formació bancària i financera.

Especialització

29 anys dedicats en exclusiva a la captació i divulgació en finances, al més elevat nivell internacional i vinculat a les entitats de més prestigi del sector.

Coneixement

El principal eix de la nostra activitat. A través d’aquest coneixement impulsem proactivament la professionalització i la millora dels serveis financers.

Proximitat

Amb una estructura àgil i completa que ens permet adaptar-nos a les necessitats i cultura empresarial de cada client institucional o particular.

El centre dels professionals de les finances

Més de 110.000 alumnes i 29 anys liderant la formació financera

Aprofundeix en el curs

Millorar la capacitat de diagnòstic de la situació dels mercats; establir correctament els moments d’entrada i sortida dels mercats; gestionar correctament el capital a invertir així com el disseny de sistemes de trading automatitzats.

 1. Filosofia de l’Anàlisi Tècnic
 2. Teoria de Dow. Potencial i debilitats
 3. Construcció de gràfics
 4. Línies de tendència. Generació d’expectatives
 5. Anàlisi gràfic mitjançant suports i resistències
 6. Figures tècniques
 7. Volum
 8. Mitjanes mòbils: filtres
 9. Oscil·ladors i opinió contrària
 10. Concepte de força relativa
 11. Teoria d’Eliott i Fibonacci
 12. Gràfics de veles i patrons. Una altra dimensió a l’anàlisi gràfic
 13. Metodologia aplicada de l’Anàlisi Tècnic. Visió pràctica multimercat / Multiactiu
 14. Introducció al trading
 15. Introducció a la gestió de capital

L’aprenentatge d’habilitats en el curs es realitza mitjançant l’anàlisi de casos pràctics reals a través de la informació subministrada per plataformes gràfiques de mercats

El curs està orientat tant a estudiants que vulguin aprofundir en l’aprenentatge de les eines d’anàlisi, com a inversors que vulguin millorar el seu diagnòstic de les seves pròpies carteres.

Una vez admitido al curso Análisis técnico aplicado a los mercados, se tiene que abonar, en concepto de reserva plaza, el 20% del importe de la matrícula y enviar por email el comprobante de pago a infoief@iefweb.org.
El resto de la totalidad de los derechos de inscripción debe pagarse antes del inicio del curso. La renuncia al curso debe comunicarse a IEF, como mínimo, con una semana de antelación antes del inicio del curso.
Estos pagos se pueden realizar por transferencia bancaria al IBAN ES42 0182-6035-49-0201507074 o a través de un talón nominativo a Fundación Privada Instituto de Estudios Financieros.

*Programa, fechas, importe y profesorado sujetos a posibles cambios. IEF se reserva, además, el derecho de no impartir este programa si considera que no se cumplen los requisitos necesarios por el éxito del mismo.

Coordinador

Professorat

Converteix-te en el professional de les finances que vols ser

Sol·licita informació o truca’ns al 93 412 44 31

Sol·licita informació