Formació corporativa

Formació a mida per a entitats financeres i empreses

L’institut d’Estudis Financers treballa en estreta col·laboració amb les principals entitats financeres desenvolupant solucions estratègiques per als seus reptes de negoci. No només assegurem que oferim una solució flexible, específica i especialment dissenyada per a cada necessitat i client, així com el seguiment i avaluació del programa desenvolupat; sinó també donem suport als nostres clients amb l’organització interna dels programes, i la planificació, si així es necessari.

Els programes inclouen una combinació de sessions altament interactives a l’aula, discussions de casos, exercicis pràctics, suport amb el campus virtual, sessions on-line, etc. per motivar els participants i arribar al màxim aprofitament de la formació i complir amb els objectius estratègics del client.

Una solució adaptada a les necessitats de la empresa

Oferim una solució flexibre i especialment dissenyada per a cada necessitat i client, així com el seguiment i avaluació del programa desenvolupat. Donem suport als nostres clients amb l’organizació interna dels programes i la seva planificació.

Els programes inclouen una combinació de sessions altament interactives a l’aula, discussions de casos, exercicis pràctics, suport via campus virtual,… per motivar els participants amb el màxim aprofitament de la formació i complir amb els objectius estràtegics del client.

El nostre mètode pas a pas

Detectar-ne les necessitats, comprendre la cultura, la visió i l’experiència formativa prèvia de l’entitat.

Definició d’objectius formatius, continguts, format, metodologia, selecció professorat i tutories; i ajustament a altres necessitats corporatives.

Comunicació amb els participants i posada en marxa del programa acordat amb el client.

Ajustament continu del programa a la realitat dels participants i a les seves necessitats a través de les valoracions i avaluacions per garantir l’èxit en els objectius fixats. Tancar el curs amb un informe final.

Confien en nosaltres

Caixabank
BBVA
Sabadell
Bankinter
Caixa d'Enginyers
Ibercaja
Santander
Banca March
BNP Paribas
Vall Banc
Arquia Banca
Mora Banc
Agència Tributaria de Catalunya
Institut Català de Finances
Generalitat de Catalunya
Allianz
Generali
Banco Mediolanum
VidaCaixa
Crèdit Andorrà

Alguns projectes recents de formació coporativa

  • Formació de backoffice de mercats financers (40 hores) per tots els professionals del departament de BPO d'una gran caixa d'estalvis.
  • Formació de 150 hores per als nous professionals incorporats en la principal consultora tecnològica del sector financer en tecnologies de backoffice, avaluació del risc, usos de fintech,...
  • Cursos de certificació professional mifid 2 per més de 8.000 professionals d'un dels principals bancs espanyols (curs blended de 150 hores)
  • Formació corporativa per a un banc de tamany mig/gran en assesorament financer, auditoria interna,... Per a més de 6.500 professionals.
  • 15 anys organitzant gran part de la formació corporativa dels bancs andorrans, amb més de 700 alumnes en cursos de postgrau de llarga durada

Els punts forts

Especialització

Especialització

Continguts actualitzats i adaptats a cada client.

Flexibilitat

Flexibilitat

S’ajusta íntegrament a l’equip, estratègia de la direcció i temporalització de cada entitat.

Col·laboració

Col·laboració

Integra la cultura de l’empresa i l’experiència formativa prèvia.